Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Iszonyúan gyerekes kisfiús...

Iszonyúan gyerekes kisfiús arcom van. Mivel lehetne javítani a helyzeten?

Figyelt kérdés

Hali

19 éves vagyok de kb olyan 16 évesnek nézek ki.Az idegesít hogy emiatt mindenhol lekezelnek. Megyek az utcán jön két tag és megpróbál lehúzni cigivel mert azt hiszik valami tizenéves kis taknyos vagyok.Ha a boltba cigit veszek személyit kérnek, ha beülök egy jó helyre a barátaimmal kérnek személyit...Nagyon rossz érzés tud lenni, ha pl dolgozni akarok mindig azzal jönnek hogy TE?? Ráadásul ruhákat is nehéz találni, ami bejön nekem, azzal az a baj hogy hülyén áll rajtam, kb olyan hatást kelt hogy megint egy kis srác aki megpróbál idősebbnek kinézni ezért így próbál öltözködni. A legcinkesebb az volt amikor feltöltöttem facebookra a ballagási képem, és egy ismerősőm (egy idősebb nő) azt írta alá hogy ezen olyan kis aranyos vagy...170 cm magas vagyok 65 kg. Barna hajam van sötétbarna szemem, alacsony áll, szeretem ha van egy kis szőke melír a hajamba de ettől csak még jobban kisgyereknek nézek ki. Elég dús hajam van, és nem akarom rövidre vágni mert szeretnek belemarkolni a csajok :D Szóval a hajamon nem nagyon akarok igazítani. Kb 2 hónapja kezdtem el edzeni, heti 6 erőnléti edzés (testépítés), amit csak azért csinálok hogy hátha megnövök és ha vállasabb vagyok idősebbnek nézek ki. Az is eszembe jutott hogy a mindennapi megterhelő kemény fizikai edzésektől megváltozik az arcm, de nem igazán... :S Hogyan tudnék idősebbnek kinézni? Próbálkoztam az arcszőrzet megnövesztésével de elég hülyén állt, meg annyira nem is erős. 15 éves korom óta dohányzom és a cigi dobozára az van írva hogy a Dohányzás öregíti a bőrt. Ebből egy szó sem igaz... Lassan 4 éve de semmi plusz öregedés. A színes ruhákkal sem vagyok jóba, pl egy halványabb szinű vagy rikító felsőben 15 évesnek nézek ki. Ráadásul a legidegesítőbb hogy rendészeti pályára megyek, és hogy fogot tekintélyt parancsolni a megjelenésemmel ha az arcom alapján úgy nézek ki mint aki a suliból lóg... Valaki írjon már mit tudnék ennek csinálni?? Valami tippet légyszives...

2011. jún. 1. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

"Ráadásul a legidegesítőbb hogy rendészeti pályára megyek, és hogy fogot tekintélyt parancsolni a megjelenésemmel ha az arcom alapján úgy nézek ki mint aki a suliból lóg."

Bocs, de ezen elmosolyogtam xD Ez nagyon jó volt!:DDD

Sajnos én is ilyen vagyok 19 éves lány vagyok de sokszor néznek fiatalabbnak . pl 15-nek.

Szerintem, ha az arcodon nem tudsz változtatni, akkor a viselkedésed legyen határozott, és erős:) Az alapján talán nem fognak fiatalnak nézni.

2011. jún. 1. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
18 vagyok én is fiatalabbnak nézek ki, de engem nem zavar, van egy osztálytársam aki 1 nappal fiatalabb nállam, ő neki már rendes szakálla, meg bajusza van, nekem meg még csak pihe, én is kb 170 vagyok, de csak 59 kg, de engem nem zavar
2011. jún. 1. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:
a viselkedésemmel nincs baj, határozott típus vagyok, ha önismereti teszteket írunk mindig az jön ki hogy erős jellem vagy határozott jellem vagy hasonló. Nem igaz a csajoknak nincs valami tippje? szépségápolás vagy valami ilyesmi hogy lehet idősebbnek kinézni?? sokat erőlködjek arcra ? :D
2011. jún. 1. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazából ezzel nem sokat tudsz csinálni.Talán ha tesztoszteront szednél akkor férfiasabbak lennének a vonásaid de ez a génjeidbe van úgyhogy nagyon nem fog változni csak idővel ahogy tényleg öregedni kezdessz és a cigi hatása is akkor fog látszani.Törődj bele,én még csak 17 vagyok de általában 11-12-nek néznek.Járj edzeni és próbálj nem foglalkozni a dologgal.
2011. jún. 1. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
A teszto serkentő szedése hülyeség, most is szedek vagyis már csak szedtem de egyrészt ennyi idősen a maxon pörög a szervezet tesztoszteron termelése ezért nem érzed meg, másrészt meg ha mondjuk szteroidot szedel (ami nem a szervezetet sarkallja a nagyobb tesztoszteron termelésre hanem magában a cuccban a teszto így kívülről viszed be azt) nem erre van kitalálva szóval felesleges nem nézel ki tőle idősebbnek max csak gyorsabban nősz meg. De azért kösz a választ :)
2011. jún. 1. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem az tetszett, hogy: "15 éves korom óta dohányzom és a cigi dobozára az van írva hogy a Dohányzás öregíti a bőrt. Ebből egy szó sem igaz..." :DDD

De hozzátenném elég buta dolog dohányozni. Később látod majd, mert szürke, fénytelen lesz a bőröd, a tüdődről nem beszélve...

A testedzést már elkezdted, ez mindenképpen jó. Ez segíthet.

Arcnál mivel gondolom sminkelni nem fogsz annyit tehetsz, hogy előnyösebb színű/fazonú hajat vágatsz. Vannak programok amibe betöltheted a fotód és próbálhatsz rá hajakat, mi állna jól. Hirtelen nem tudok konkrét linket, de sok ilyen kérdés volt már itt is.

A szemöldököd, szempillád milyen? Ha sötétebb, erőteljesebb lenne lehet nem lennél annyira kisfiús. (Lehet festetni kozmetikusnál, vízálló nem észrevehető, természetesnek hat, férfiak is szokták.)

Tesztoszteron cuccokat ne szedjetek, többet árt, mint használ.

Amúgy ez később lesz jó, mert 30 felett is biztos jóval fiatalabbnak tűnsz majd. ;)

De felrakhatnál valami képet is, mert úgy valamivel könnyebb lenne.

2011. jún. 2. 08:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Senkitől semmi válasz??

Köszönet az előző válaszolóknak.

2011. jún. 2. 18:55
 8/8 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy én írtam..XD mert 19/F vok...meg szintúgy 170 cm és 64-5 kg...és hát fősulis vok már...de akárhol megkérdezik, hogy én most kezdem a középsulit? 15nek néznek..sőt még pattanásos is vok picit...jah meg nem dohányzom...lehet h még a javunkra fog válni..:P báris ezt mondogatják..:D az arcszőrzet sztem is hülyén áll...max. az öltözködési stiluson változtass, habár nem lesz jelentős a változás...:D max. vágd le a hajad rövidebbre...én is levágtam 1 időben, úgy idősebbnek is néztem ki egy picit...de már megint hosszú..:D am. nem hiszem h fogsz már nőni...én már 1 jóideje ekkora vok...kb. 1hónapja szedek valami multivitamint..hátha növök még 1-2centit..kitudjaxd állítólag 23éves koráig nől az ember..:D ennyi lenne röviden xd üdv.:D
2011. jún. 8. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!