Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Hallgassak a megérzéseimre? Bővebben lent.
megpróbálom rövidre fogni.van egy 3 éves párkapcsolatom.1.5 évvel ezelőtt megismerkedtem egy pasival,akivel úgy éreztük,egymásba szerettünk.óriási fellángolás volt,de a barátomat szerettem,igy nem tudtam eldönteni h kit válasszak.a pasival tartottuk a kapcsolatot,de nem csaltam meg a páromat soha(testileg).de voltak olyan pillanatok,amikor tisztán ugy éreztem,hogy szerelmes vagyok az "új" pasiba(legyen mondjuk"x"),de végül a barátommal maradtam.szóval a helyzetet bonyolítja,hogy "x" egy másik városban lakott,igy távkapcsolat lett volna.több hónapig húztam a dolgot,elég szemét voltam,de x azt mondta hogy vár rám mert szeret.később lerázott,hogy neki ez nem megy(távolság,a pasim,stb)
ezzel le is zárult az ügy."x"-szel néha váltottunk azóta pár smst,amiből az derült ki,hogy hiányzom neki.most egy városban élünk,de már nagyon rég óta nem beszéltünk.és nincs olyan nap,hogy ne jutna eszembe...
mióta ismerem azt érzem,hogy ennek nincs vége,és hogy lesz folytatás.
nem tudom elfelejteni!!!
a barátommal a kapcsolatunk hol jó,hol rossz.
de amikor minden jó,akkor is azt érzem,hogy x-szel még lesz valami.hogy nincs vége.hogy nem véletlenül gondolok még rá ennyit.
érdemes lenne megkeresni x-t?
határozottan az a megérzésem,hogy még kötődünk egymáshoz ugy is,hogy nincs semmi kontaktus köztünk.
(a megérzéseim általában bejönnek)
köszönöm hogy elolvastátok!légyszi irjátok le mit gondoltok!és kérlek szépen titeket,ne oktassatok ki,ne hülyézzetek le!
arra itt vannak a barátaim... :)
De azonkívül mit lehetne még mondani?
Legaláb úgy adnád elő hogy mentegeted magad például hogy megromlott a barátoddal a kapcsolat vagy valami.
tegyükfel ha összejönnél azzal a másikkl és akkor is szembejönne valaki az utcán aki aztmondja fontos vagy neki akkor azzal is összeállnál? Meg ez a nagy x is hogyhogy ennyi idő alatt nem akadt neki más? Ennyire nem kell senkinek? Ezért már olyanokba is belemegy akiknek barátjuk van. Fain ember lehet nagyon.
És hát nagyon szivesen elolvastam és érdekel a történeted csak nem értem a gondolkodásodat.
Szia
Valamit nem értek
Most szereted a barátod vagy nem?
ha a másik fiú kell neked akkor ne etesd a barátodat hülyeségekkel.Ha biztos vagy benne hogy a másik csávó is szerelmes beléd és egy városba vagytok miért maradnál a "szerelmed" mellett ha nem is szereted.
ha szeretnéd nem merülne fel benned olyan kérdés hogy hallgass a megérzéseidre, nem is lennének ilyen megérzéseid.
Ha szerelmes vagy a palidba akkor maradj vele és ne gondolkozz olyan kapcsolaton ami lehet nem is létezne.(fellángolás.... annak a vége lehet 2honap is... mert csak álomképbe élsz.Persze ha továbbra is gondolsz rá nem is fog megszűnni ez a megérzésed.
dönteni meg kell tanulni és viselni utána a következményeit
Sajnálom a barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!