Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác. Mondhatom hogy már-már járunk. Csak zavar, hogy ő fenn van ilyen társkereső oldalakon, és levelezget csajokkal. Bízzak meg benne vagy hallgassak a megérzéseimre?
Mondd meg neki, hogy tehettek egy próbát a 'járással', amennyiben leiratkozik a társkeresőről és ezáltal korrektül áll hozzá a kapcsolathoz.
Nem csoda, hogy nem tetszik neked ez a fajta hozzáállás.
'Ultimátumot neki' normál hangnemben és abból kiderül, hogy számíthatsz-e rá, vagy a több vas a tűzben az ő stílusa.
Addig, amíg nem jártok, teljesen normális, hogy fönn van.
Ha már jártok, akkor az a minimum, hogy mindenhova beírja: már van társa (és beállítja a kategóriát is, hogy már nem társat keres).
Ha tényleg szereted, és ezt meg is mondod neki - akkor kérheted, hogy törölje magát. De akkor sem biztos, hogy jó ötlet: miért ne kereshetne levelezőpartnert, útitársat vagy barátot? Ilyet még házasságban is kereshet, ugye.
Csak ezt a néhány egyszerű szabályt kell betartani - és akkor nincs probléma.
Nekem van egy ismerősöm, ő is fent van egy-két társkeresőn, de csak baromkodni jár oda, úgy értem a chatben dumálgat, viccelődik a többiekkel. SZóval nem is társkeresésre használja.
Egyébként én is regisztráltam egy-két ilyenbe, és én is főleg a viccek kategóriákat olvasom :) De télleg, tök jó viccek vannak fent.
A Te esetedben azért azt hiszem érthető, hogy ez Téged miért zavar. Beszéld meg vele, hogy ez Téged zavarna abban, hogy felhőtlenül érezd Magad ebben a kapcsolatban.
Ha nem te leszel, akkor majd lesz más. Ez egy nagyon egyszerű kérdés.
Lényegében a lényeg megválaszolásával a dolog lényegét kaptad el. Egyben válaszoltál is magadnak. Olvasd el mégegyszer. Ha érted akkor jó úton haladsza felnőttség felé, ha nem akkor legyél a barátnője és egy fél év múlva meg nagy haraggal szakítsatok, mert valószínűleg megcsalt.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!