Kinek higgyek? Hallgassak a női megérzéseimre?
Párommal 1 éve vagyunk együtt, viharos kapcsolat, ez tény.
Hallottam egy olyan pletykát, hogy fent van társkeresőn, de nem törődtem vele.
A héten vette észre, hogy valaki törölte i*i*ről. Rákerestem, és fent van, augusztus 30-i regisztrációval. Csodálkoztunk, írtunk is az illetőnek.
Tegnap azonban észrevettem, hogy mikor a bátyjáéknál volt este, fent voltak a "kamu-iwiwjén".
Belém bújt a kisördög, és megnéztem jobban azt a profilt, és fent van egy társkereső alkalmazáson.
Most rákerestem, és az van kiírva, hogy "Ismerkedem, később bármi kialakulhat"
Mire gondoljak? Lehet, hogy máshol keresi a boldogságot? De akkor miért van velem?
Ő szólt, anno, hogy azt terjesztik róla, fent van egy társkeresőn, utána meg hogy látták egy lánnyal a városban, de abban a hónapba nem is volt bérlete.
Furcsállom ezt az egészet, délután találkozunk, adjatok tanácsot, hogy mit csináljak?
Egyetértek az elsővel. Azt írja bármi kialakulhat?? Hát úgy penderíteném ki, hogy a lába nem éri a földet.
23N
Ez a problémám. Van egy régebbi regisztrációm iwiwen, most azzal a profillal megpróbálom felvenni a kapcsolatot vele a társkeresőn.
Kíváncsi vagyok, hogy mit reagál. Amúgy egy kérdés így mellékesen? ha valaki lovehunteren igent nyom rám, azt én látni fogom?
Az a baj, hogy nem tudom tényleg ő-e az, vagy valaki szórakozik, mert volt rá példa, hogy valaki szívózott velünk, és próbált minket szétszedni.
És itt jön a bizalom, mert hogy annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy nem tudom, mit gondoljak. Ráadásul minden barátnőjét úgy ismerte meg, hogy az előzővel együtt volt még.
"De mindig azt mondta, hogy ne legyen vége, mert ő nagyon szeret engem...."
És? Akkor mivan? Mégis fent van egy társkeresőn. Látom neked sincs sok eszed. Ezt ide ki se kellett volna írni, hanem már rég lapátra kellett volna tenni. Dehát te ehez túl hülye vagy.
Kedves Utolsó!
Végig olvastad, amit írtam? Ahogy látom, nem, különben nem hülyéznél. Oda írtam azt is, hogy NEM BIZTOS, HOGY Ő REGISZTRÁLT FEL.
Én is erre gondolok, hogy milyen érdekes ez az online állapot, meg a többi.
De már kitaláltam, mit csinálok, még ma kiderül, hogy mivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!