Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én vagyok a szemét a...

Miért én vagyok a szemét a családban?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, alig két hónapja történt velem egy baleset. Összeütköztem egy öreg nővel. Mind a ketten biciklin voltunk, a néninek semmi baja nem lett, de nekem az alhasamat átszúrta az egyik kormány. Soha nem lehet saját gyermekem.

Egy hónapig csak sírtam, hisz nagyon családcentrikus vagyok és imádom a kicsiket. Páromat is sokkolta a történt dolog, hisz ő már annyira előre tervezett, hogy majd lesz két kislányunk stb..stb...

Végül is mostmár kezdem túltenni magam a dolgokon, de a szüleim és a nővérem az eset óta szabályosan útál engem.

Mindenért engem okolnak, én vagyok a szemét a szemükben. Ha a kabátomat pl rossz helyen hagyom, egyből lehordanak minden r_hadéknak. Ma nekiálltam sütit sütni, de nem jött össze, odaégett a tészta. Erre anyukám elkezdett velem kiabálni, hogy ennyire szerencsétlen és életképtelen nem lehetek. Szégyenli hogy ilyen semmilyen gyereke van. És vegyek példát nővéremről, akinek már van 3 gyereke. Mondom, de anya, nővérem 35 éves + nekem nem lehet majd gyerekem. Erre: " Mert egy szerencsétlen vagy! fogadjunk direkt csináltad az egész balesetet is, hogy ne lehessen gyereked! Hálátlan dög!"

És utána meg csodálkoznak,hogy napokig sírok, mikor ilyeneket vágnak a fejemhez.

2011. nov. 12. 15:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szüleim szemében nővérem tökéletes...
2011. nov. 12. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik gyereket mindig kipécézik a szülei. Sajnos itt te lettél az áldozat. Nem vagy rosszabb a nővérednél semmivel, sőt. Kibírtál egy ekkora lelki traumát. Kalapot kéne előtted emelniük. Hihetetlenül erős vagy. Kívánom, hogy minél hamarabb kiszabadulj onnan és boldog életed lehessen. Remélem örökbe tudtok majd idővel fogadni egy gyermeket.
2011. nov. 12. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnállak, anyád pedig kicsit magába szállhatna, én nem is tudom, hogy tud így viselkedni.
2011. nov. 12. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a.nyád nem érdemli az anya nevet, de ezt nyílván te is tudod, a nővéred pedig egy hisztis bunkó. Nem attól lesz egy nő anyává, hogy biologice képes kihordani egy gyereket és megszülni - illetve: attól még nem lesz anyává.

Javaslom, hogy legközelebb nagyon keményen állj a sarkadra és a nővéredet is meg az anyukádat is nagyon alaposan teremtsd le! A "fogadjunk, hogy direkt csináltad" nagyon kemény agresszió feléd. Nem elég, hogy áldozat lettél egy balesetben, nem elég, hogy el kellett távolítani a méhedet, nem elég, hogy traumatizált lettél, de még ők büntetnek azért, mert te áldozat lettél és azzal vádolnak, hogy direkt csináltad.

Leírom, hátha vígasztal téged, hogy az ilyen viselkedés mögött mindig az áll, hogy valójában téged piszkosul irigyelnek azért, mert nem kell szülnöd, gyerekkel kínlódnod, tehát a szerintük "A Nő sorsát" válsztanod - tehát csak a szájukkal "jó anyák", valójában egyiknek sem kellett a gyerek a háta közepére sem, csak nem mert mást választani. Most nálad, miután Isten vagy a Sors eleve eldöntötte a kérdést, ez a felszínre került. Ezért dühöngenek. Irigyelnek.

Te nem vagy rossz, nem vagy gonosz. Ezt vésd a fejedbe. Nem vagy kevesebb, mert nincs méhed. Szerencse, hogy nem más szerved sérült a balesetben. Ha pedig a traumát nem tudod a helyére tenni, javaslom, hogy keress meg egy olyan szakembert, aki traumafeldolgozással foglalkozik: pszichiátert vagy klinikai szakpszicholgust. Komolyan mondom.

Édesapád van? Esetleg fiútestvéred? nagybátyád, nagyapád? Barátod? Nagyon jó volna, ha valaki melléd állna, és megvédene, amikor ilyen durva szemétségekkel terrorizálnak a drágalátos női családtagjaid.

És nyugodtan fogadj csak elárvult kicsiket örökbe. Százszor jobb anya lehetsz, mint az idiót.a anyád és a h.ülye nővéred, mert van benned szeretet és elfogadás. És nem is tudod, hogy hány picike szenved attól (és milyen mélyen!), hogy neki pedig nem jutott szülő.

Neked nem lehet, nekik nincsen - találjatok egymásra. :)

2011. nov. 12. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
A szüleid elfogultak és buták. Egyetlen ember sem lehet tökéletes, aki pedig úgy viselkedik, ahogyan a nővéred, az nemhogy nem tökéletes, de igen-igen messze áll attól.
2011. nov. 12. 17:53
 16/17 anonim válasza:

Ha bármi van akár te voltál a bűnös akár nem

a család ki áll melletted, vigasztalnak stb. de ezek útán képesek veled így beszélni, hogy van ez? hát kitartás, gondolom próbáltad velők megbeszélni mégis mi az igazi ok.

2011. nov. 12. 20:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Beszéltél már erről a dologról velük?
2011. nov. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!