Miért én vagyok a szemét a családban?
17 éves vagyok, alig két hónapja történt velem egy baleset. Összeütköztem egy öreg nővel. Mind a ketten biciklin voltunk, a néninek semmi baja nem lett, de nekem az alhasamat átszúrta az egyik kormány. Soha nem lehet saját gyermekem.
Egy hónapig csak sírtam, hisz nagyon családcentrikus vagyok és imádom a kicsiket. Páromat is sokkolta a történt dolog, hisz ő már annyira előre tervezett, hogy majd lesz két kislányunk stb..stb...
Végül is mostmár kezdem túltenni magam a dolgokon, de a szüleim és a nővérem az eset óta szabályosan útál engem.
Mindenért engem okolnak, én vagyok a szemét a szemükben. Ha a kabátomat pl rossz helyen hagyom, egyből lehordanak minden r_hadéknak. Ma nekiálltam sütit sütni, de nem jött össze, odaégett a tészta. Erre anyukám elkezdett velem kiabálni, hogy ennyire szerencsétlen és életképtelen nem lehetek. Szégyenli hogy ilyen semmilyen gyereke van. És vegyek példát nővéremről, akinek már van 3 gyereke. Mondom, de anya, nővérem 35 éves + nekem nem lehet majd gyerekem. Erre: " Mert egy szerencsétlen vagy! fogadjunk direkt csináltad az egész balesetet is, hogy ne lehessen gyereked! Hálátlan dög!"
És utána meg csodálkoznak,hogy napokig sírok, mikor ilyeneket vágnak a fejemhez.
Eddig nem voltak ilyenek. Tény hogy nővérem és a gyerekei a kedvencek, de eddig legalább nem csesztettek, de 2 hónapja ez erősen megváltozott.
Persze, ha oda jutok, biztos, hogy örökbe fogok fogadni egy picúrkát :)
Egyedül az tartotta és tartja benne a lelket, hogy a párom mellettem áll..
jaj, nagyon sajnálom. :(
szerintem anyukád egyszerűen nem normális. kérdezd meg tőle, hogy Ő mit érezne ebben a helyzetben. ilyenekért okolni... neki nem égett oda már tészta? senki sem tökéletes.. én mihamarabb elmennék!
Még van 2 évem a gimiben, utána megyek itthonról el.Szóval, amint lehet én is lelépek.
Ha legközelebb valamiben összeveszünk tuti megkérdezem, hogy ő mégis mit tett volna a helyemben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!