Szüleitek követtek el olyan nagy hibát, ami kihatott egész életetekre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 14:00
2/26 anonim válasza:
Ez tetszik! :)
Igen ez nálam is fenn áll, de az első sokk után örültek nekem.
3/26 anonim válasza:
Elváltak és gyülőlködtek.Mindez rajtunk gyerekeken csattant.
4/26 anonim válasza:
Apám rosszul lövelt, mivel fiút célzott. De lány lettem. Ezért utál, mintha én tehetnék róla.
5/26 anonim válasza:
Hibát!háát
Megszüllettem,de egyépként még "csak" 13 éves vagyok szóval nem tudok róla!
6/26 anonim válasza:
Drága édesanyám alkoholista lett. Tönkretette a családot, adósságot halmozott fel, amit sokáig nyögtünk. Már elváltak 10 éve a szüleim, de anyám azóta is felhív egy évben egyszer, hogy küldjek neki pénzt, mert abból, amit ő keres nem tud olyan luxusban élni, mint apám mellett.
7/26 anonim válasza:
Igen,"apám" 7 éves koromban elhagyott minket.Tavaly, 14 év elteltével láttam újra a temetésén.
8/26 anonim válasza:
Sajnos az én esetemben igen...Amikor 14 éves lettem pályaválasztás előtt álltam...Szerettem volna egy nagyon jó szakmát tanulni,de apám nem engedte!Azt mondta,hogy vagy azt a szakmát tanulom amit ő jelölt ki vagy soha többet nem fog támogatni,és iskola helyett mehetek dolgozni...Elvégeztem az iskolát de annyira utálom a szakmámat,hogy soha nem dolgoztam benne...Azóta lassan eltelt 20 év,és még mindig nem találom a helyem.....
9/26 anonim válasza:
Detto.Nekem is apám választott szakmát,amit utálok/varrónő/.El is váltak,engem apám nevelt,anyám meg tojik rám,hiába keresem és próbálom felvenni vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!