Külön kassza egy családban, hogy van ez? Főleg ahol gyerek is van. Mire/miért jó ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni ha a párok együtt élnek,főleg ha házasok,és már gyerek is van hogy lehetnek külön kasszán? Mindenki magának fizet mindent? Ha igen a gyerekkel mi van,és a rezsit hogy fizetik?2011. nov. 4. 19:13
31/32 anonim válasza:
mondjuk érdekes, hogy a közös kassza mellett mindig az kardoskodik, aki gyeden van, meg fiatal pályakezdő, meg ilyenek... szerintem átgondolnátok ti, ha sok pénzt keresnétek.
"A pasi sokkal jobban keresett, mégis mindent felesben fizettek, még a gyűrűket is. Mikor a lány ruháját kellett kifizetni, a pasi úgy fogalmazott, ad neki rá kölcsön, és majd apránként törleszti az esküvő után."
mondjuk ha olvasol esküvős kérdéseket itt a gyakorikérdéseken, láthatod, némelyik menyasszony mennyire el van szállva, van, aki egy ruhakölcsönzésért kiad egy százast, azt én se fizetném a pasi helyében. a gyűrűket meg nyilvánhogy közösen vesszük, netán vegye meg a pasi a saját gyűrűjét? :O
32/32 anonim válasza:
Veszélyes tud lenni a külön kassza! Járhat úgy az ember, hogy 5-10 évig a gyerekekkel gyesen van, gyesből, családiból élnek+ kiegészíti a férj. Férj fizetése gyűlik a számlán, házra, kocsira, gyerekeknek. Aztán a férj megunja a banánt, lelép egy új nővel, a pénz meg eltünedezik a válásra a számláról(jaaaj, hát feléltük azt). Anyuka a gyerekekkel marad a semmiben,se lakás, se pénz, apuka a valahai házpénzből/autó árából+gyerekek jövőjéből az új nővel házat vesz. SENKI nem gondolná ezt a férjéről, különben nem is lenne a férje, mégis nemegyszer megesik. Ha jön a gyerek, közös kassza, közös számla, közös hozzáférés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!