Egy 82 éves öregasszony kibír egy éjszakát a padon pokroccal és kabáttal? Vagy muszáj leszek beengedni az előszobába?
A húgom lerakta a házam előtti padra anyánkat, holnap vissza viszam és megmondom neki ,hogy a rendőrséggel lesz dolga ha megint ide hozza mert hozzá van bejelentve nem hozzám
(Az előző kérdést törölték mert "eldöntendő" kérdés volt)
Nem szívesen engedem be a házba mert nem beszámítható.
A 17 éves lányom elég érzékeny és nem akarom ,hogy egy légtérben tartozkodjanak.
Viccnek elég morbid lenne.
Ez a vicc most van az előszobámban, és ez a vicc tönkretette a gyerekkoromat.
"Azért ezt olyan rossz olvasni, ha szemét, akkor mégis miért él eddig, ha meg nem, akkor te miért vagy ilyen vele. Nekem korán meghalt az édesanyám és annyira hiányzik, főleg mióta babám van."
Mert az élet nem mindig igazságos. A szemétláda alkeszek sajna nem tudják idő előtt feldobni a pacskert, ez már így megy... Viszont az egészséges életmódú, szerető emberek sokszor fiatalon meghalnak...
Te sosem tudnád megérteni a kérdezőt, mert nem voltál a helyzetébe.
Én megértem. Nekem anyám évekig ivott, gyógyszerfüggő volt. Nekem "csak" a tinikorom ment tönkre, húgomnak a gyerekkora. Viszont anyám tudott változtatni, munkába állt és felhagyott a dolgaival... őszintén szólva nem hittem, hogy sikerül neki, sokszor kívántam, bár ne lenne... Mostanra már nem érzek haragot iránta, megbocsátottam neki. De csak mert megváltozott!
Piált, és vert minket.
8 éves koromban egyszer az istállóban aludtam mert annyira ölték egymást részegen az apám és az anyám.
*
annyira ölték egymást ,hogy nem mertem a házba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!