Egy 82 éves öregasszony kibír egy éjszakát a padon pokroccal és kabáttal? Vagy muszáj leszek beengedni az előszobába?
A húgom lerakta a házam előtti padra anyánkat, holnap vissza viszam és megmondom neki ,hogy a rendőrséggel lesz dolga ha megint ide hozza mert hozzá van bejelentve nem hozzám
(Az előző kérdést törölték mert "eldöntendő" kérdés volt)
Nem szívesen engedem be a házba mert nem beszámítható.
A 17 éves lányom elég érzékeny és nem akarom ,hogy egy légtérben tartozkodjanak.
borzasztó,hogy jut valakinek ilyen az eszébe,hogy kint hagyja a saját anyját a hidegben...
főleg még idős is...
arról nem tehet,hogy nem beszámítható,idős és a saját anyád neked hogy esne ha a lányod tenné majd ugyanezt veled,nem tudhatod mi lesz veled öregkorodra?!
engedd be ,mert megfagyna szegény.
Hogy érted hogy nem beszámítható? Attól félsz hogy éjszaka kárt tesz bennetek avgy ilyesmi? (ezt komolyan kérdem nem gúnyolódásból..)
Mert ha így van megértem a kérdésed, viszont jegyezd meg hogy bármilyen sok rosszat is tett veled amiért megbocsájtani nem tudsz, ő az aki egyben a legtöbb jót is tette veled. Többet nem tudok mondani mivel nem ismerem a pontos körülményeket, viszot ha elmondanád hogy mi van pontosan vele az jó lenne.
Olvasgattam a válaszokat, de a a 3. oldalánál leálltam. Most komolyan válaszoljatok:
Ti beengednétek tárt karokkal egy embert a házatokba aki azzal fenyeget, hogy megöl? Álszentség a köbön.
A legjobb az lenne talán, ha beengednéd úgy, hogy ne nagyon találkozzon a lányoddal és ne tudjon semmi rosszat tenni.
miért nem hagyja a padon akkor, hm? eddig a legszellemesebb az volt #46: engedje be, meg nem is
muhahahahha Ja? hogy kötelezettségeink is vannak? ja, hogy társadalomban élünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!