Miért van az hogy sétáltatom a kutyám és mindig egy-két öregasszony rám kiabál az ablakból, ne itt sétáltassam a kutyámat meg ne ide pisiltessem?
Már gondolkoztam azon is hogy, én vagyok-e ilyen lelkis de olyan rosszul esik! Nekem a kutyám a mindenem! Ma pont azért ordibáltak ki ránk az ablakból mert ugatott a kutyám és ő nem tud tv-t nézni!
De azért az is durva pont azért szolnak mert valaki felakarja szedni a kutya piszkot! Elképesztő emberek vannak!
1. Aki nem bírja a kutyaugatást, ne költözzön faluba kisvárosba vagy vidékre.
2. Addig örüljön, amíg a kutya nem az ő lábát vizeli le.
3. Semmi köze hozzá hol sétáltatom a kutyámat.
4. De ha nagyon zavarja, adok papírt, radírt és ceruzát, és rajzoljon nekem útvonalakat, ahol nincs sok autó, nem jönnek ki a kerítésen a kutyák és viszonylag lakatlan terület.
5. Cserélgesse magán a pelenkát, ne más kutyájának a vizelésével foglalkozzon.
6. Biztos irigyli a kutyádat, hogy tud akárhol pisilni, míg neki már csak a pelusba megy :D
Ne törődj velük, egyszerűen sétálj tovább hidd el sokkal jobban bosszantja ezeket a banyákat az, ha rájuk sem nézel, mint ha ocsmányságokat ordítasz nekik (tapasztalat) :)
Hát kipróbálom nem figyelek rájuk! És az sem érdekel nem a járdán megy a kutya! Mondták hogy jaj sétáltassam a betonon nehogy lemenjen a fűre, de hát könyörgöm a kutya is jobban szeret a fűbe sétálni minta betonon a járdán! Ne fogok velük foglalkozni!
A múlthéten, negáltam egy füves területnél mikor kiszaladt!! Egy vén papi és nem szolt semmit csak közém és a kutyám közé állt és telkezte rángatni a pórázt először azt hittem játszik mikor elkezded kiabálni hogy ne itt sétáltassam a kutyám azonnal vigyem el innen! A kutya próbált hozzám közeledni 5 méteres pórázom van, a papi úgy betekeredett a kutya is megijedt hogy most mi van! És elkezdett ugatni! Papi még felvont háborodva hogy a kutyám megharapja! Én meg mondtam neki ha még egyszer vagy hozzám vagy a kutyámhoz ér akkor rendőrt hívok és feljelentem zaklatásért! Nem tudom kinek hinnének a rendőrök egy fiatal lánynak vagy egy vén kivénhedt manusznak!
Nekem is szóltak már be. Két kutyámat (német juhász, golden retriever) sétáltattam és az ablakból egy westie ugatott kifelé. A kutyáim rá se néztek, de az ablakban meg megjelent egy idős néni és elkezdett veszekedni, hogy mit képzelek, hogy én itt zaklatom az ő kutyáját.
Még voltak ilyen finomságok. Eleinte nem foglalkoztam velük, de amikor már nagyon idegesítenek visszaszólok, hogy még egy mondat és megnézem, hogy ő vagy a kutyáim futnak e gyorsabban(hozzáteszem, hogy a légynek se ártanának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!