Hogyan sétáltassam a kutyámat?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban élek,és nem tudom soha sem kivinni a kutyámat sétálni az utcákra,mert a falu tele van kóbor kutyákkal,és félek,hogy összeverekedik az én kutyám a kóbor kutyákkal.
Mit tehetek ez ellen?
2011. aug. 25. 09:46
1/9 anonim válasza:
Hordasz magadnál gáz, bors vagy paprika sprayt. Én városban élek, de itt sem indulnék el nélküle.
2/9 A kérdező kommentje:
és,azt ha kutyára fújom el is szalad?
szemébe,vagy hova kell fújni?
2011. aug. 25. 09:55
3/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen kutyad van de en nem feltenem annyira. Nem a vilag vege ha osszeverekszik.Felteve ha nem egy kis egered van :) de lehet nem is bunyozna a masikkal... Ki kell probalni.
4/9 anonim válasza:
Igen, engem is támadtak meg egyszer mikor a kuvaszok kölykök voltak, pár hónaposak. Egy falka kutya szaladt ránk. Előkaptam a sprayt aztán a legelső kutya képébe bele. Az legalább egy fél órára hatástalanítja, mert utána nem az lesz a gondja hogy támadjon, hanem a szemét dörzsöli. A többi kutyára is küldtem egy kicsit, amelyik közelebb merészkedett. Aztán meghátráltak, befutottak az erdőbe. Azóta ha látom is őket, messziről ugatnak csak esetleg.
5/9 A kérdező kommentje:
nem kis egerem van,de mi jó abba,ha öszeverekszi ka kutyám (puli)
egy nagyobb németjuhász testű kóbor kutyával?
2011. aug. 25. 10:05
6/9 anonim válasza:
Én is falun lakum. és igen itt is elég sok a kóborkutya de nekem még nem volt velük semmi csak elsétáltattm melle az én kutyám és kész max jött velünk egy darabig. Nekem inkább azok okoztak gondot aki a nagytestű hülye kutyáját póráz nélkül sétáltatja és az egyből rohan neki az én foximnak! Már 3x ,egtámadták így az úton az én kutyám. Minden sétáltatáskor viszekk magammal egy botot!
7/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam,hogy jo.De a kutya az kutya.Vannak osztonei es nem szabad elnyomni.Nem azt mondom,hogy rajuk kell hagyni mindent de azert a helyedben kiprobalnam mielott kisegeret nevelnel belole.Lehet nem is bunyozna.
8/9 anonim válasza:
Felesleges tesztelgetnie. Én még a kuvaszaimat sem tenném ki egy felesleges verekedésnek. Simán lenyomnának, pár kóbor korcsot, de minek kockáztassam, hogy megsérüljenek. Jobb kerülni az ilyen szituációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!