Miért van az hogy sétáltatom a kutyám és mindig egy-két öregasszony rám kiabál az ablakból, ne itt sétáltassam a kutyámat meg ne ide pisiltessem?
Már írtam a kérdésre, de a póráz/szájkosár témához hozzá szólnék.
Én is szájkosár és póráz nélkül sétáltatom a kutyáimat(német juhász és golden retriever) a mezőn(városban természetesen pórázzal), de ha vki jön odahívom és lefektetem őket és rájuk rakom a pórázt. Majd megkérdezem az illetőt, hogy játszhatnak e a kutyáim az ő kutyájával. Ha az illetőt nem zavarja mehetnek birkózni a kutyák, akár egy náluk jóval nagyobb kutyával(pl. kaukázusi, német dog, kuvasz, komondor stb.), akár egy kicsivel(yorki, westie, tacskó, foxi, bolognese, havanese stb.)
Szerintem így lenne normális. Egy kérdést felteszünk a másiknak és minden meg van oldva. Azt viszont hozzáteszem, hogy aki nem akarja, hogy elengedjem a kutyáimat az fogja meg a sajátját is. Ha kéri, hogy én fogjam meg, de az övé szabadon futkározik, akkor nem érdekel a véleménye, én se fogom pórázra venni a kutyáimat.
Velem is volt egy vén manusz ilyen bunkó -.-" Mennénk hazafelé a német jucimmal, Látom, már leselkedik a pasas a kerítésen át, kb 10méterre voltam tőle, erre ez a bunkó fogja és kiengedi a puliját. Az én kutyám kicsit érzékenyen reagál a kutyákra (dolgozom rajta hogy ne tegye) Úgyhogy egyből leültettem a vérjucit :)
Gondoltam hogy persze öreg bácsika, biztos nem látot meg minket meg minden. Odaszóltam neki normálisan, hogy legyen szives és hívja vissza a kutyát. Erre ő: Mingyá'. Jó. Várok még 5 percet, a puli szaglászik, már régen elvégezte a dolgát. Na megint szólok a szakinak, ugyanmár, sötétedik, szeretnék valahogy hazajutni. Vigyorog rám tovább és még mindig nem hívja vissza. Nagy nehezen 10perc múlva végre bezárja. Mondanom se kell a kutyasz.rt nem szedte össze. Már totál ideges voltam, beszólok a hapsinak, hogy kössz a semmit s.ggfej erre : Na már milyen pici lány és mekkora szája van, meg sétáljak másfelé és ha mégegyszer ilyet mondok neki rámhívja a rendőrséget, minek ekkora kutyát sétáltatni stb. :O Vannak ilyen nemnormális emberek szóval -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!