Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az hogy sétáltatom...

Miért van az hogy sétáltatom a kutyám és mindig egy-két öregasszony rám kiabál az ablakból, ne itt sétáltassam a kutyámat meg ne ide pisiltessem?

Figyelt kérdés
Miért vannak ilyen rossz indulatú emberek? Én mindig összeszedem a kutya piszkot soha nem hagyom ott miért pont engem találnak meg?
2011. jún. 17. 20:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem is Tacskóm van! És sajnos én is szoktam szólni a nagytestű kutyásoknak ha se szájkosár se póráz nincs rajta, de nem rosszindulatból. Csak azért mert sajnos az én kutyám ugatja a nagytestűeket, hívná játszani őket. És sajnos nem minden kutya legjobban reagál ha ráugat egy kutya! És volt már olyan hogy oda kiabáltam egy gazdának hogy nem kötné-e meg a kutyáját míg elmegyek mellette erre oda kiabál hogy biztos nem fogja bántani csak jöjjek nyugodtan mikor oda értem persze hogy megszaglászták egymás és hirtelen egyik pillanatról a másikra rámorgót és úgy szedtük szét a kutyákat! Nagyon megijedtem majdnem ott maradt a kutyám! Így általában már ilyen esetbe felveszem a kezembe! :( Sajnos. De van olyan is póráz nélkül sétáltatja a kutyáját szájkosárral az nem zavar ahhoz oda is engedem a kis tacsimat tudom hogy komoly sérülése nem lehet! Aztán mikor eltelt pár perc látjuk jót játszanak, leszokták még a szájkosarat is venni :) Van ilyen is!
2011. jún. 20. 13:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Már írtam a kérdésre, de a póráz/szájkosár témához hozzá szólnék.

Én is szájkosár és póráz nélkül sétáltatom a kutyáimat(német juhász és golden retriever) a mezőn(városban természetesen pórázzal), de ha vki jön odahívom és lefektetem őket és rájuk rakom a pórázt. Majd megkérdezem az illetőt, hogy játszhatnak e a kutyáim az ő kutyájával. Ha az illetőt nem zavarja mehetnek birkózni a kutyák, akár egy náluk jóval nagyobb kutyával(pl. kaukázusi, német dog, kuvasz, komondor stb.), akár egy kicsivel(yorki, westie, tacskó, foxi, bolognese, havanese stb.)

Szerintem így lenne normális. Egy kérdést felteszünk a másiknak és minden meg van oldva. Azt viszont hozzáteszem, hogy aki nem akarja, hogy elengedjem a kutyáimat az fogja meg a sajátját is. Ha kéri, hogy én fogjam meg, de az övé szabadon futkározik, akkor nem érdekel a véleménye, én se fogom pórázra venni a kutyáimat.

2011. jún. 20. 17:19
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Velem is volt egy vén manusz ilyen bunkó -.-" Mennénk hazafelé a német jucimmal, Látom, már leselkedik a pasas a kerítésen át, kb 10méterre voltam tőle, erre ez a bunkó fogja és kiengedi a puliját. Az én kutyám kicsit érzékenyen reagál a kutyákra (dolgozom rajta hogy ne tegye) Úgyhogy egyből leültettem a vérjucit :)

Gondoltam hogy persze öreg bácsika, biztos nem látot meg minket meg minden. Odaszóltam neki normálisan, hogy legyen szives és hívja vissza a kutyát. Erre ő: Mingyá'. Jó. Várok még 5 percet, a puli szaglászik, már régen elvégezte a dolgát. Na megint szólok a szakinak, ugyanmár, sötétedik, szeretnék valahogy hazajutni. Vigyorog rám tovább és még mindig nem hívja vissza. Nagy nehezen 10perc múlva végre bezárja. Mondanom se kell a kutyasz.rt nem szedte össze. Már totál ideges voltam, beszólok a hapsinak, hogy kössz a semmit s.ggfej erre : Na már milyen pici lány és mekkora szája van, meg sétáljak másfelé és ha mégegyszer ilyet mondok neki rámhívja a rendőrséget, minek ekkora kutyát sétáltatni stb. :O Vannak ilyen nemnormális emberek szóval -.-"

2011. jún. 20. 20:04
 14/18 anonim válasza:
51%
háát engem is idegesitenek mért kell rám szolni mi közük van hozályuk mikor van szálykosár,zacsko a kakinak poráz akkor még mi kell hogy ne szoljanak
2011. jún. 20. 21:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy sajnos még Magyaro. nem úgy van mint külföldön! Teszem hozzá sok minden! Majdnem mindenhol kellene lenni normális kutyafuttatónak a parkokba rendesen kihelyezve kukák! Nálunk pl. kirakatták a táblákat a parkba hogy szegyük fel a kutya szart, én ezt mindig meg is teszem és akkor jön hogy keresek egy kukát, na mire az sikerül végig hurcolom magammal mire találok egyet !!
2011. jún. 21. 09:31
 16/18 anonim válasza:
de legalább a szart összeszeded ugye??
2011. júl. 10. 23:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Mért ne szedném össze!? Mivel írtam hogy összeszedem igen, midig még esőben, szélben, hidegben, melegben, betegen, és hóban is!
2011. júl. 11. 04:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen esetem....Sétáltatom a foximat aki egyébként az utcán még egy kutyára se morgot rá ha kint van ha bent van a kertben...Pedig a kertbem lévő kutyák mindig megugatják őt! És megyek az utcán és elkezdenek az ő kutyái ugatni az enyémre erre kiordibál az ablakon hogy mit képzelek magamról hogy itt sétáltatom a kutyámat és. hogy vigyem innen ezt a büdös rohadt kutyát! Tegyük hozzá hogy 4 házzal arréb lakik tőlünk (ez a nagyimnál van egyébként) és pontosan ismer minket de szerintem ez mindenkire igy kiabá! kis se@@fej boszorkányok!!!!!!!!
2013. márc. 23. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!