Egy 82 éves öregasszony kibír egy éjszakát a padon pokroccal és kabáttal? Vagy muszáj leszek beengedni az előszobába?
A húgom lerakta a házam előtti padra anyánkat, holnap vissza viszam és megmondom neki ,hogy a rendőrséggel lesz dolga ha megint ide hozza mert hozzá van bejelentve nem hozzám
(Az előző kérdést törölték mert "eldöntendő" kérdés volt)
Nem szívesen engedem be a házba mert nem beszámítható.
A 17 éves lányom elég érzékeny és nem akarom ,hogy egy légtérben tartozkodjanak.
Hát ennyire nincs szíved?!?! :((
És hogy érted azt, hogy nem beszámítható?
Nem tudom felfogni, hogy merülhet fel benned ez a kérdés. Édesanyádat képes lennél egy éjszakára az utcán hagyni? Húgod is szép "példány".
Szegény édesanyátok. Az egyik lánya kidobja, a másik nem akarja befogadni...
17 éves lányodnak ő a nagymamája. Nehogy már 1 éjszakát ne bírjon ki vele.
Ha nem beszámítható, akkor erre vannak intézmények, ahol el lehet helyezni.
Ja, és még valami. "Öregasszony"?
Szereted te egyáltalán édesanyádat?
3. voltam.
Én a fia vagyok.
Anyánk néha csak úgy elkezd szitkozodni, olyanokat mond ,hogy mindenkit megöl, felakaszt stb.
Nem szeretem édesanyámat.
Elég sok szemétséget csinált velem kiskoromban.
Tök lényegtelen a nemed...
Akkor is kegyetlen vagy.
De ha ekkora teher neked édesanyád, akkor add be egy idősek otthonába, vagy valahova, ahol SZERETETTEL bánnak vele. Mert ahogy elnézem, ez nektek nem megy.
Most miért kell elítélni rögtön a kérdezőt?
Ha nem beszámítható, akkor ne engedd be, én sem engedném be a hülye apámat a házamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!