Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 82 éves öregasszony kibír...

Egy 82 éves öregasszony kibír egy éjszakát a padon pokroccal és kabáttal? Vagy muszáj leszek beengedni az előszobába?

Figyelt kérdés

A húgom lerakta a házam előtti padra anyánkat, holnap vissza viszam és megmondom neki ,hogy a rendőrséggel lesz dolga ha megint ide hozza mert hozzá van bejelentve nem hozzám

(Az előző kérdést törölték mert "eldöntendő" kérdés volt)

Nem szívesen engedem be a házba mert nem beszámítható.

A 17 éves lányom elég érzékeny és nem akarom ,hogy egy légtérben tartozkodjanak.

2011. nov. 3. 18:19
 51/93 A kérdező kommentje:

Behoztam anyámat, a feleségem leterít neki egy matracot az előszobában.

Holnap reggel vissza viszem a húgomhoz ,és remélhetőleg ebben az életben nem látom már többet.

2011. nov. 3. 19:07
 52/93 anonim ***** válasza:
100%

megértem a kérdezőt, és szerintem részben igaza van ...

mondjuk nem értem hogy hogy jön ide a lányod ... elég hisztis, apuci kislánya lehet ha nem bír ki egy éjszakát a nagyanyjával

amúgy nincs valami garázs vagy melléképület? akkor nem kellene egy légtérben vele lennetek

2011. nov. 3. 19:11
 53/93 anonim ***** válasza:
100%

"Teljesen mindegy milyen szemét volt veled kiskorodban, mert egy apró dolgot elfelejtessz.Az ÉLETEDDEL tartozol neki mivel a világra hozott.Soha semmivel nem tudod ezt viszonozni és így bánsz vele? Őszintén remélem hogy a kölköd ugyanígy bánik veled öregkorodban...."

Le merném fogadni, hogy halovány f*ngod nincs a helyzetről, még közelében sem voltál annak, amit ő átélt, de ítélkezel, mi mindent kell elnézni egy anyának... Hát az olyan nem anya, aki pokollá teszi a gyerekei életét! Nem nagy kunszt megszülni egy gyereket, megcsinálni sem. ezért még senkit nem kell szentté avatni! Anyává és apává úgy válik az ember, ha aszerint viszonyul a gyerekeihez! egy olyan utolsó férget, aki bántja a gyermekét és vedel, mint a gödény, nem lehet anyának/apának hívni... Nem tartozik neki semmivel sem a kérdező!

2011. nov. 3. 19:13
 54/93 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs garázs, se melléképület.

A lányom elég érzékeny a durva szavakra, és anyám ha rájön szórja az ilyen szavakat.

2011. nov. 3. 19:15
 55/93 anonim ***** válasza:
45%

"Teljesen mindegy milyen szemét volt veled kiskorodban, mert egy apró dolgot elfelejtessz.Az ÉLETEDDEL tartozol neki mivel a világra hozott.Soha semmivel nem tudod ezt viszonozni és így bánsz vele? Őszintén remélem hogy a kölköd ugyanígy bánik veled öregkorodban...."

Remélem, hogy neked meg nincs, vagy nem lesz soha "kölköd", te kis selejt.

2011. nov. 3. 19:19
 56/93 anonim ***** válasza:
19%
Ez a kérdés tuti h KAMU.. Hülyék vagytok ha elhiszitek..
2011. nov. 3. 19:24
 57/93 anonim ***** válasza:
100%
Kedves válaszolók, sajnos nem mindenkinek adatott meg az a szerencse, hogy ragaszkodni tud az édesanyjához...:(( Vannak anyák, akik rettenetes rosszul bántak a gyerekükkel, és csak törlesztenek öreg korukban.
 58/93 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas gondolkodásmód, ha valaki szerint a születésért hálával tartozunk.

Kérdezz meg pár olyan gyereket erről, akikről félig meddig lemondtak, örökbe nem adhatók, és 18 évig szenvednek az intézetben. Biztos rengeteg hála van bennük.

59/93 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán tudom elítélni a kérdezőt.Ha mondjuk az én ajtóm előtt jelenne meg az apánk,én is elküldeném melegebb éghajlatra.Anyut csalta,velem pedig úgy bánt mint más a boxzsákkal,öcsémet pedig levegőnek sem nézi.

Viszont abban egyet értek,hogy legalább egy éjszakára engedd be.Nem haltok bele.

2011. nov. 3. 19:34
 60/93 anonim ***** válasza:
10%
Én csal annyit kívánok Neked, hogy majd a saját gyereked is így viselkedjen Veled, amikor öreg leszel.
2011. nov. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!