Egy 82 éves öregasszony kibír egy éjszakát a padon pokroccal és kabáttal? Vagy muszáj leszek beengedni az előszobába?
A húgom lerakta a házam előtti padra anyánkat, holnap vissza viszam és megmondom neki ,hogy a rendőrséggel lesz dolga ha megint ide hozza mert hozzá van bejelentve nem hozzám
(Az előző kérdést törölték mert "eldöntendő" kérdés volt)
Nem szívesen engedem be a házba mert nem beszámítható.
A 17 éves lányom elég érzékeny és nem akarom ,hogy egy légtérben tartozkodjanak.
Utolsó!
És fagyjon halálra az a szerencsétlen asszony az utcán, mert ilyen szemét gyerekei vannak?
Hideg van te iq bajnok. Te kibírnál egy éjszakát egy pokrócban a hideg utcán? Naugye, hogy nem.
Remélem kamu a kérdés...
Szerintem vidd vissza most a húgodhoz. Hívd a rendőröket, mivel oda van bejelentve, nem teheti ki csak úgy. Vagy a doki beutalja kórházba, intézetbe stb. Ne hagyd kint, bármennyire is utálod, mégiscsak ember, és ha esetleg halálra fagy vagy eltűnik reggelre, a te hibád lesz majd, bármit is mondasz.
Vidd vissza szépen még ma este.
Nem akarom ,hogy leültessenek.
Akkor aludhat az előszobában a földön vagy a cipősszekrényen.
én elsőnek azt hittem, egy csövest sajnáltál meg, de amikor a többit elolvastam, hát elképedtem.
kint hagynád anyádat? főleg ha nem beszámítható? és ha kárt tesz magában? kisétál egy autó elé?
egy estét kibírsz vele, de ha egyikötök sem képes gondozni, tegyétek speciális otthonba. a lányod meg érzékeny... magyarán olyan beteg lesz, mint a családja -_-
Ma este már nem tudok intézkedni mert fáradt vagyok az ilyen hercehurcához.
Holnap reggel vissza viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!