Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha valószínűleg a...

Mit tegyek, ha valószínűleg a saját szüleim irigyek rám, és emiatt megtesznek mindent, hogy rosszul érezzem magam?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Tipikus kamasz, aki szeret eljárogatni, viszonylag jól kinézni, szórakozni, de persze emellett a tanulást sem hanyagolom el.

Észrevettem, hogy a szüleimnek akármilyen sikerélményem elmesélem, igyekszenek elrontani a kedvemet, és a gratuláció helyett csak egy amolyan semmitmondó "jóvan"-t kapok. Amikor mondom, hogy megyek valahova mondjuk..bulizni, szórakozni, akkor is húzzák a szájukat, megjegyzéseket tesznek, hiszen ők nem járogatnak sehová. Úgy gondolom, hogy nem tetszik nekik, hogy én azt teszem fiatalkoromban, amire nekik nem volt lehetőségük családi okok miatt. Én ezt teljesen megértem, de emiatt miért kell engem is folyton mindenben akadályozni, és be/leszólogatni?

2011. nov. 1. 11:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Mért kell lepontozni olyan embereket akik elmondják hogy az anyjuk semmi több csak egy irigy fa.sszopó ember? Ez van! Sok ilyen ku.rválkodó van a világon akik csak azért szültek mert így szokás házasságban és egyáltalán nem valók anyának. Lehet lepontozni. Neked meg azt javaslom hogy csinálj mindent a legjobb tudásod szerint, tanulj, és mielőbb költözz el aztán ha helyrejön az esze akkor helyrejön ha nem akkor nem és így járt de legalább téged nem csesztet.
2011. nov. 1. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Ahogy én látom itt minden kérdés le van pontozva. Szóval kb semmi jelentősége, ahogy általában se. Csak annyi hogy valaki épp lepontozta mert unatkozik, én is néha csak úgy lepontozok valamit mert látom hogy más is. El se olvasom, igaz komolyabb kérdéseknél nem igazán.

Amugy abban van valami, hogy kicsit beképzelt azt gondolni hogy "wahhaha, kis hülye szüleim azt hiszik elnyomhatnak, buhaha.. loserek", mi is sokat vitáztunk, de ettől még nem hiszem magam sikeresebbnek. Amugy meg kár aggódni miatta, ha sikeres az lesz, hanem akkor meg az hogy annak hiszi magát nem változtat semmit.

2011. nov. 1. 14:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam sem fel, sem le
2011. nov. 1. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

A szülők irigyek lennének a gyerekeikre? Ugyan már, hiszen minden szülő azt szeretné, ha gyerekének jobb és szebb élete lenne, mint nekik volt. Az, hogy nem ugrálnak körbe, az azért van, mert akkor túlságosan elbíznád magad, emiatt egyrészt nem törekednél a jobbra, másrészt egy öntelt, beképzelt alak lennél. Szerintem nagyon is jól csinálják.

Ez egy baromság ,igenis vannak irigy szülők,rossz szülők,rosszindulatú emberek,tele van az ország velük.Anyám szétakarta verni a többéves kapcsolatomat,és miért mert ő boldogtalan volt,mert másodszor is elhagyták.Ja de ez normális szerinted akkor te sem vagy ép,ez a dögöljön meg a másik tehene effektus hungarikum sajnos,nem vagyok boldog hát más se legyen.ja amúgy pszichopaták is vannak,bőven köztünk,de dugd a fejed homokba csak ne lepődj meg ha rád szakad a kőkemény valóság,hogy az élet nem rózsaszín habcsók,és nem csak szeretet, meg összetartó boldog családok egymást szerető emberek vannak köztünk.Nézzél híradót.Vagy menj be egy árvaházba biztos a sok gyereket is szeretből tették be oda,vagy szeretetből van tele a híradó gyilkosságokkal,aminek legtöbb oka a rohadt nagy irigység,legtöbbször sajnos családon belül.Hol élsz te az Uránuszon?

2011. nov. 9. 18:09
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Én is ezt kérdeztem tőle,hogy melyik bolygón él.Biztos jól el volt szeparálva a külvilágtól,a tévétől,és szeretetben nevelték.Szerencsés ember...
2011. nov. 10. 06:57
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
És ezáltal úgy gondolja,hogy az ő szülei szerették akkor mindenkit szerettek a szüleik.Nem ez a bolygó...
2011. nov. 10. 07:05
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
10. vagyok. nem, nem vagyok elzárva a külvilágtól, az egyik magyarországi nagyváros egyik lakótelepén egy 9. emeleti lakásban nőttem fel és a tévétől sem voltunk sosem eltiltva (más kérdés, hogy sosem rajongtunk érte, például ha az életem függne tőle sem tudnék kettőnél több VV szereplőt megnevezni). Szerencsére a környezetemben számos ismerősöm mondhatja ugyanilyen szerencsésnek magát, úgyhogy nem egyedi példa. Többek között a barátnőm is ilyen. Mindketten dolgozunk, jó állásaink vannak, ellenére mindkettőnk szülei azon vannak, hogy nekünk még jobb legyen (itt nem anyagiakra gondolok, hiszen mi jobban élünk és ha kell, akkor inkább mi támogatjuk őket). Ez van, bocsi.
2011. nov. 10. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Örülök neki hogy ilyen nagy szerencséd van a szüleiddel,sajnos nagyon ritka...
2011. nov. 10. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Örülök hogy ilyen szerencséd van,volt,van akit a szülei már polyásként bántalmaznak napi szinten, sajnos ebben dolgozom.És az én gyerekorom sem volt egy leányálom,hála apámnak,nem oknélkül az amunkám ami.De örülök hogy te szerető családban nőttél fel,és nem a tévénevelt,én sem szeretem a butitó dobozt,örölük hogy jól élsz,de sajnos nem mindenki él így.
2011. nov. 10. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
költözz el otthonról amint csak lehet.
2020. aug. 17. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!