Miért ilyen az öcsém? (valószínűleg rövid a kérdésem, de mért? )
Figyelt kérdés
Nem vették fel sehova, nem akar dolgozni, (egy évet se), én megértem, de miért szítja mindig a hangulatot, én nyugalmat akarok, mert ha mindenki veszekszik, én sem tudom a dolgom végezni.2010. szept. 6. 19:50
1/1 anonim válasza:
Mert egy lusta ingyenélő, akinek semmi felelősségérzete nincsen?
A nővérem is ilyen volt, és a szüleim nagyszerű terápiát dolgoztak ki neki: kidobták a fenébe. Utána aztán már el kellett vállalnia minden undorító munkát, a piaci ládapakolástól kezdve a mosogatáson át az alkalmi pincérkedésig lebujokban.
1 év múlva a szüleim visszafogadták, és annyira megmaradt benne az élmény, hogy egyetemre ment, és kezdett valamit az életével. Soha többé nem akarta azt az életet élni, amit akkor élt át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!