Gyerek nélkül is élet az élet?
Másik állatpárti vagyok, most értem haza.:)
Feltettek itt egy tök egyszerű kérdést, erre most hol tartunk? Mi ketten, állatbarátok agyon-vissza vagyunk fikázva, a többiek meg, akik szintén nem akarnak gyereket, de más okból, jól le vannak pontozva.
Azzal a válaszolóval is egyetértek, aki azt mondta, hogy ennek az államnak nem szül gyereket. A barátom dettó ugyanezt mondja. Mindenki azt mondja, hogy a gyerek nem a pénzem múlik, de jönnek itt nekünk a jobbnál jobb miniszterelnökök és szépen lassan elkezd éhezni a nép. Több ezer gyerek éhezik már most Mo-on, éppen tegnap hallottam. Ha úgy lennék vele, hogy akarok gyereket, akkor sem ebben az országban szülném meg.
Na, lehet megint nekem esni, úgyis csak a kérdezővel tesztek jót, mert jó sok válasz érkezik a kérdésére.:)
Én férfi vagyok! És én sem szeretnék gyereket! Erre a világra egy ilyen államnak minek?
Teljesen egyetértek azokkal akik manapság inkább az állatokat választják a gyerek helyett.
Egyébként én vagyok az előző válaszoló "leendő férje".
Mi már a kapcsolatunk elején eldöntöttük, hogy nem akarunk gyereket, hanem inkább állatok megmentésével fogunk foglalkozni.
Nem azt mondom, hogy nem szabad gyereket vállalni manapság, de nagyon meg kell fontolni. Biztos nagyon jó érzés a saját gyerekedet a kezedben tartani, de én inkább tartom az ismerősök gyerekét és én nem vállalom be azt, hogy ne tudjam felnevelni.
Maradok az állatoknál és inkább velük foglalkozunk a párommal.
Lehet ezért most lepontozni és nekem esni!
Lehet gyerek nélkül is boldogulni, de nem érdemes. Aki azt mondja ugyan olyan boldogságot lehet találni másban, mint egy gyermekben NINCS IGAZA!!És lehet vitatkozni, de akkor is CSAK NEKEM VAN EBBEN IGAZAM!!Hogy miért? Mert ha nincs gyermeke valakinek akkor nem tudja milyen, ha van. Így nem tudja felmérni, hogy most mennyire boldog és mennyire lenne akkor. Szóval abban igazuk van, hogy most boldogok és nem vágynak gyerekre, de senki nem tudhatja akkor mi lenne, ha lenne egy gyermekük.
Ez egyéni dolog szerintem, de aki nem érez gyeremeknevelésre vágyat az NE SZÜLJÖN, illetve ne vállaljon gyermeket, mert akkor nem lesz jó szülő, ha ez nem a belsőjéből fakad.
Én részemről szeretnék babát, és ennyi, de előfordulhat, hogy valaki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!