Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek nélkül is élet az élet?

Gyerek nélkül is élet az élet?

Figyelt kérdés
Mi van ha valaki nem akar se gyereket, maximum csak házasságot? (vagy még azt sem) Lehet valaki így boldog? Illetve Ti hogy gondolkodtok erről?
2009. máj. 5. 12:51
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem hasonlította össze... Minket ez éredekel és kész... Ártunk ezzel valakinek? Nem. Akkor meg? Mondtunk itt valami rosszat azon kívül, hogy minket ez érdekel, és nem nagyon szeretnénk gyereket? Nem. Akkor meg? Minek ez a felháborodás. Ha neked a gyerek a fontosabb akkor azt értékeled nagyobbra, ha nekem a kutya, akkor azt, valakinek más, akkor azt a mást! Egyébként csak úgy elmodnom, hogy a kutya egy 3 éves gyeeknek felel meg, ami kevés is szerintem... A gyerekd nem biztos, hogy önzetlenül szeret, a kutyád igen... Most lehet ezért kinyírni, de már előttem nagyobb emberek ismondtak ilyet. Ha én nem bántom a gyerekeket azért, mert én nem akarok, akkor te sem bántsd azt ami minket érdekel! Valószínűle még nem láttál mást, csak házőrzőkutyát falun... Az igazi kutyásokat nem ismered...
2009. máj. 5. 15:25
 22/60 anonim ***** válasza:
66%
Én csak magam nevében tudok nyilatkozni. Megtaláltam az igazit, de elüldözték, neki is fájt, de nem tudtunk mit tenni, ha új esélyt kapunk a sorstól, Istentől, akkor lesz szép esküvőm nekem is, és boldog házasságom és gyerekeim, de ha nem kapunk esélyt, akkor nem akarok úgy gyereket szülni, hogy a saját kudarcomat lássam bennük, mert ők nem tehetnek róla, hogy kegyetlenül bánt velem apám.
2009. máj. 5. 15:32
 23/60 anonim ***** válasza:
83%
15:32!Olyan borzasztó amit írtál!Zsuzsa
2009. máj. 5. 15:53
 24/60 anonim ***** válasza:
62%
msot egyenlöre én is uyg gondolom,hoyg nem akarok szülni,nekem is vannak kutyáim ,akik mindennél fontosabbak,a párom sem szeretne.az ö oka egszerü. mire?minek, egy ilyen államnak?akik a megszoritó intézkedéseknél rögtön a gyest,és a gyed-et csökkenették?hát én nem szülök,egy ilyen országban gyereket,hoyg nyomorogjon,egy gyerek 20 éves "befektetés" ki tudja mi lesz itt addig?!a süllyedö hajon álldogálunk,mint anno titanic-on.
2009. máj. 5. 17:37
 25/60 A kérdező kommentje:
Én sem akarok gyereket (férfi vagyok) Viszont akarok jó állást, szép nagy házat, és jó kocsit. Ezzel mi a probléma?
2009. máj. 5. 20:22
 26/60 anonim ***** válasza:
45%
A fiam előtt azt hittem mindenem megvan. Én is a gyerek...ááááááá. Most, hogy itt szuszog mellettem már tudom, hogy az eddigi életem csak egy főpróba volt. Amikor magadhoz szorítasz magadból egy pici darabot minden más semmi lesz. Ezzel a férjem is így van, pedig ő neki még kanyarba sem volt a gyerek gondolata. Mindenki megér rá egyszer, van, aki 20 évesen, van, aki 50 évesen. De amikor öregszik az ember rájön arra, hogy akar valamit maga után hagyni, hogy tovább éljen és ehhez a munka, az elvégzett feladat kevés. Olyat, mint egy gyerek SEMMI MÁS nem tud nyújtani.
2009. máj. 5. 21:21
 27/60 anonim ***** válasza:
84%

DE IGEN TUD MÁS NYÚJTANI OLYAN BOLDOGSÁGOT! Értsétek már meg, hogy kinek ez kinek az! Főleg, hogy aki nem akar gyereket az azt sem kívánja amit a gyerek "tud nyújtani". Semmivel sem vagyok kevesebb és boldogtalanabb mint akinek gyereke van!

Érdekes, hogy akinek gyereke van az hogy lebecsüli a más fajta boldogságot... Itt aki nem akart gyereket ennél a kérdésnél, egy sem mondta, hogy amit csinál az sokkal jobb a gyereknél. Milyen ééérdekess... Tisztelem akinek gyerek van de nem kell már ennyire elszállni... Fogadjuk már el a másik és ne osztályozzuk, hogy melyik a jobb meg több... Kinek ez a jobb, kinek az...

2009. máj. 5. 21:33
 28/60 anonim ***** válasza:
89%
Ismerek olyan gyereket, akivel az anyja nem is törődik, a gyerek csak lóg a levegőben, és az ebből adódó feszültséget az iskolában a társain vezeti le (verekszik, rendetlen, 9 éves, nem válogat, fiúkat lányokat egyaránt bánt). Ő egy nagyon értelmes gyerek lehetne, jobb szülőt érdemelne, mint az anyja.
2009. máj. 5. 21:37
 29/60 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi félig offonlék: aki akar és aki nem, mindegy, írja meg mennyi idős és férfi-e vagy nő. Semmi célzata nincs, pusztán kíváncsiság.

Köszi

2009. máj. 5. 21:38
 30/60 anonim ***** válasza:
88%
21:38 - Ehhez a kornak és a nemnek semmi köze, az válhat jó szülővé, aki a gyerek érdekét nézi, aki képes így gondolkodni, az képes jól gondoskodni akár egy másik emberről, akár bármilyen élőlényről, aki viszont magát nézi, sokszor elkövet olyan hibákat, amiket a gyerek érdekében nem lenne szabad. Van, aki arra áldozza az életét, hogy embereken segítsen, van, aki másra, van, akinek családja lesz, és abban teljesedik ki, de ha a Curie házaspár, Teréz anya, vagy a hozzájuk hasonlók nem lettek volna, nem úgy gondolkodtak volna, ahogy, akkor lehet, hogy most egy még a jelenleginél is élhetetlenebb Földön kéne élnünk. És én az ilyen embereknek is hálás vagyok, az utókor nevében is. Ha valaki nem tud a gyerekekkel bánni, akkor az utókornak tesz szívességet, ha nem vállalja a szülő szerepet, mert számtalan példáját ismerem a jelenlegi helyzetben a szülők hibás nevelésmódjának (anyukám tanítónő, látok bőséggel mindent rajta keresztül).
2009. máj. 5. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!