Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek nélkül is élet az élet?

Gyerek nélkül is élet az élet?

Figyelt kérdés
Mi van ha valaki nem akar se gyereket, maximum csak házasságot? (vagy még azt sem) Lehet valaki így boldog? Illetve Ti hogy gondolkodtok erről?
2009. máj. 5. 12:51
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
85%

Miért kell lepontozni azokat, akik inkább az állatokat választják gyerek helyett?!

Én vagyok az egyik. Talán szülnöm kéne egy gyereket, akinek aztán nem lennék jó anyja, csak mert a társadalom ezt kívánja?

Gratulálok... Aki nem akar szülni, az már nem is ember.

2009. máj. 5. 14:44
 12/60 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez megoldható, de nekem (az előtted írónak) nem yorkim van, hanem versenykutyáim, akiket tenyésztek, akik arra vannak tanítva, hogy egy gyanús mozdulatra ugorjanak (a gyerekeknek sok ilyneje van), akik nem ehetnek mástól, sem parancs nélkül, akik másnak nem fogadhatnak szót, és nem is akarnak... Ez fontos, mert olyan versenyekre járunk (őrző-védő, stb...) Itt nem lehet olyat, hogy bocs mától majd apucinak kell szót fogadni, mert én megyek szülni... Ezek, ha 3 napra elmegyek (addig kimérek annyi kaját nekik, addig nem jönnek ki a házukból... Emellé tényleg nem fér gyerek nekem, és nem fogom a sok éves munkám, ami alatt egy kutyám ilyen jóvá válik, eldobni. Ez sok lemondással jár, pl. nyaralás meg ilyenek, kikapcsolódás, de a gyerekszülés mellőzését nem érzem lemondásnak.
2009. máj. 5. 14:45
 13/60 anonim ***** válasza:
62%
Csak mondanám, ahogy látom mind a ketten 82 %-osak vagyunk! Én írtam 13.58 és 14.45ös választ. De egyetértek, a másik válaszolóval! :)
2009. máj. 5. 14:50
 14/60 anonim ***** válasza:
67%

14:27 vagyok!Másképpen Zsuzsa a nevem!Szóval,én megértelek aki őrző-védő kutyákkal foglakozik!És le a kalappal előtted!Nekem is volt dobermanom,de mellé igazán nem lett volna jó a gyerek.Szóval én megértelek benneteket,voltam én más képen is,én sem akartam gyerekeket:SZÓVAL ÉRTELEK BENNETEKET!

Csak én azt akartam írásommal kifejezni,hogy nagyon jó érzés édesanyának lenni!!

2009. máj. 5. 14:52
 15/60 anonim ***** válasza:
85%
És nem pontoztam le senkik!Zsuzsa
2009. máj. 5. 14:53
 16/60 anonim ***** válasza:
78%
Igen ez így jó, látszik, hogy te megértő vagy, de gondolom nem is te pontoztál le, ez olyanoknak szól, akik kiutáltak máskor itt is, mert én nem szeretnék gyereket, holott egy szóval nem bántottam őket. :)
2009. máj. 5. 14:54
 17/60 anonim ***** válasza:
77%

A te első, hosszú válaszod nálam 45 %-on álldogál, az enyém meg 27-ről indult, most éppen 37 %.:)

Kutyakiképzés? Az is szép, de én azért maradok a mentésnél.:D

Szerintem nincsen veled semmi baj, hiszen ez a munkád és, ha nem érzed a hiányát egy gyereknek, akkor csináld csak. Én is csinálom, akárki akármit mond. Csak a leendő férjem álljon mellettem, a többiek nem érdekelnek.:)

2009. máj. 5. 14:54
 18/60 anonim ***** válasza:
75%
Óó én is szeretnék mentéssel foglalkozni, az őrző-védő mellett mudijaim vannak, fajtamentéssel szívesen foglalkoznék! :)
2009. máj. 5. 14:55
 19/60 anonim ***** válasza:
86%
Igen!A boldogság mindennél többet ér!Kívánok itt mindenkinek olyan életet amilyen szeretne!Zsuzsa
2009. máj. 5. 14:56
 20/60 anonim ***** válasza:
37%
Hogy lehet összehasonlítani egy kutya és egy kisgyerek ragaszkodását? Te jó ég! Ilyeneknek tényleg nem kell gyerek.
2009. máj. 5. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!