Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha továbbra sem fekszem le a...

Ha továbbra sem fekszem le a feleségemmel, valóban jogosan fog elválni tőlem?

Figyelt kérdés
A feleségem pontosan öt hónapja, nagyon csúnyán viselkedik, eltűnik napokra, hazudozik, ha megpróbálom megbeszélni a dolgokat, vagy rászólok, akkor kinevet, ha egy kicsit jobban felemelem a hangom, ugyan úgy kinevet, amitől én csak még idegesebb leszek. Megaláz mások előtt, ha elmegyünk valahova, ha pedig azt mondom, hogy szakítani szeretnék, mert szerintem ez nem normális egy párkapcsolatban, házasságban, akkor ígérget, elmondja, hogy mennyire szeret, hogy velem képzeli el az életet, és mostantól majd mindent megtesz értem. Ilyenkor ez igaz is, körülbelül három, négy napig, aztán kezdődik előröl. Ezekben a napokban, Ő folyton le akar feküdni velem, mondja, hogy kíván engem, hogy hiányzik neki a szex, én viszont képtelen vagyok hozzá érni, szomorú vagyok, csalódott, ideges, és nem tudok eltekinteni azoktól a dolgoktól, amiket pár napja csinált, ilyenkor felháborodik, ordít, először azzal, hogy akkor keres olyat mellém, aki kielégíti, másodszor pedig válással fenyeget. Jogosan akar elválni Tőlem?
2011. okt. 28. 19:09
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Kedves 81%-os, nem igaz, hogy nem voltam hajlandó válaszolni, melyik volt előbb, már válaszoltam, de válaszolok újra. A feleségem viselkedése volt előbb, a kérdés kiírásának időpontjához két hónapja, mostanra több mint három hónapja nem fekszem le a feleségemmel, a kérdés magyarázatában kiírtam, hogy a feleségem 5 hónapja, mostanra több mint 6 hónapja viselkedik így.
2011. dec. 16. 14:16
 42/45 anonim ***** válasza:

Nem akarom már sokáig passzolgatni a labdát a 81%-osnak, de ha egy fiatal szerelmes feleséget nem dugnak meg annak megint csak oka van. De ne folytassuk mert nincs értelme. :-)

Kedves Kérdező!

Az eddigiek alapján szintén azt a következtetést tudom levonni, hogy a feleségednek komoly, pszichés problémái lehetnek.

2011. dec. 16. 14:22
 43/45 anonim ***** válasza:
Értem köszönöm. Én miután igaz kissé vulgárisan feltettem azt a kérdést az eggyütlétekről,nem vettem észre h. válaszoltál volna,ezért kezdtem el a másik oldal esetleges indokait fejtegetni.
2011. dec. 16. 14:53
 44/45 anonim ***** válasza:
41%
Mi újság?
2012. máj. 11. 11:09
 45/45 anonim válasza:
38%
Nyilván azért tűnik el tőled napokra mert nem vagy arra hajlandó hogy együtt legyél vele... Lásd a következményeit... Erre azt kell hogy mondjam üljetek le beszéljétek meg a dolgokat... Ha meg nem tudtok dűlőre jutni akkor meg ne húzzátok egymás agyát tovább bármennyire is fájna!
2015. ápr. 22. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!