Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha továbbra sem fekszem le a...

Ha továbbra sem fekszem le a feleségemmel, valóban jogosan fog elválni tőlem?

Figyelt kérdés
A feleségem pontosan öt hónapja, nagyon csúnyán viselkedik, eltűnik napokra, hazudozik, ha megpróbálom megbeszélni a dolgokat, vagy rászólok, akkor kinevet, ha egy kicsit jobban felemelem a hangom, ugyan úgy kinevet, amitől én csak még idegesebb leszek. Megaláz mások előtt, ha elmegyünk valahova, ha pedig azt mondom, hogy szakítani szeretnék, mert szerintem ez nem normális egy párkapcsolatban, házasságban, akkor ígérget, elmondja, hogy mennyire szeret, hogy velem képzeli el az életet, és mostantól majd mindent megtesz értem. Ilyenkor ez igaz is, körülbelül három, négy napig, aztán kezdődik előröl. Ezekben a napokban, Ő folyton le akar feküdni velem, mondja, hogy kíván engem, hogy hiányzik neki a szex, én viszont képtelen vagyok hozzá érni, szomorú vagyok, csalódott, ideges, és nem tudok eltekinteni azoktól a dolgoktól, amiket pár napja csinált, ilyenkor felháborodik, ordít, először azzal, hogy akkor keres olyat mellém, aki kielégíti, másodszor pedig válással fenyeget. Jogosan akar elválni Tőlem?
2011. okt. 28. 19:09
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nem irigyellek.
2011. okt. 28. 19:32
 12/45 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolom, hogyha tényleg nem tudtok felnőtt módjára beszélgetni, megoldani a problémákat, akkor tényleg a legésszerűbb megoldás a válás.
2011. okt. 28. 19:55
 13/45 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon nincs ilyen a jogban, hogy a válás kinek a hibájából történt, bármelyikőtök beadja a válópert, akkor elválasztanak és kész. De talán ha egy házassági tanácsadásra el tudnád rángatni, még megmenthető lenne a dolog, neked kell tudni, megérné-e.
2011. okt. 28. 20:37
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragud, de úgy kivágnám , mint macskát.....

Ez a nő semmibe vesz téged. Nyiltan kimarad, megcsal és még van pofája felháborodni?!

Ne dőlj be a hazugságainak, tudja, hogy érzelmileg zsarolni tud és él is vele! Még gyerek kellene semmi mást, és elvágtad magad egy életre, ő meg jót röhögne, mert magához láncol.

Én azonnal elválnék ettől a szégyentelen, közönséges nőtől! Felháborító a viselkedése!

22/L

2011. nov. 3. 14:39
 15/45 anonim ***** válasza:
98%

Szerinted milyen anya belőle? Ha megunja az abajgatást akkor napokra lelép... stb.

Kapd el egy ilyen nevetős pillanatban és mond meg neki, hogy vagy valljon és mondja el mi a baja, vagy nem kívánsz egy hazug kapcsolatba megrohadni.

22/L

(csak közreműködő és egymással őszinte emberek tudnak boldog, működőképes családot felépíteni!)

2011. nov. 3. 14:55
 16/45 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen hangnem és viselkedés szerintem nem fér bele egy házasságba (de még egy normális párkapcsolatba se). Azonnal kilépnék belőle a helyedben, amíg még nincs gyerek!

Gondolkodás nélkül!!! Ha vele maradsz, "nyomorulttá" fog tenni téged ez a nő!

Amúgy szerinted mit csinál azalatt a pár nap alatt, amíg nincs otthon? Sajnos ez is egyértelmű, megcsal! Ne vesztegesd rá az időd, annyi fiatal, normális nő van, aki normális pasira vágyik!

30/N

2011. nov. 3. 16:14
 17/45 anonim ***** válasza:
93%

Nagy rizikó az ilyennel abba reménybe bonyolódni, hogy ha lesz gyerek megváltozik.

Emberek olyanok amilyenek, vagy elviseljük, vagy sem. Vagy elfogadjuk hogy hibázik és lépünk. Attól hogy gyerek lesz, nem lesz ez jobb sőt az a stressz (a boldogság mellett) még erős kapcsolatokat is megingat, hát még az ilyet, mint a tietek. Gondolom úgy ment a házasságba is, hogy milyen boldogok lesztek. Hát nem tartott valami sokáig tartott. A gyerek miatt sem lesz jobb szerintem, sőt valahol nehezebb és rosszabb lenne nálatok.

Akarj te elválni tőle, halgass az eszedre, és a tényekre.

2011. nov. 3. 16:29
 18/45 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy nem csal meg, sokat gondolkozom ezen, de tudom, hogy nem, nem akarok belemenni, hogy miért.

Tegnap este elvittem vacsorázni, hogy kicsit oldjuk a hangulatot, beszélgessünk, szerintem jót tesznek a közös programjaink, meglepetés volt, és úgy tűnt Ő is nagyon örül ennek, de az étteremben, mikor rendeltünk, a pincértől kért egy előkét, és egy törölközőt, azt mondta, hogy mindig leeszem magam, és a sok ételtől rettenetesen izzadok, és szagos leszek, ezért van szükség ezekre. Hát nem mondom baromi ideges lettem, de Ő csak nevetett, ezen is, hazajöttünk, azóta még Ő van megsértve, hogy velem egy normális romantikus estét sem lehet eltölteni kettesben. Mindjárt megőrülök..

2011. nov. 3. 17:16
 19/45 anonim ***** válasza:
92%
Ez a nő egy hülye. Te meg mazochista. Ez neked jó, mert különben nem tűrnéd. Neki is jó, van 1 balek, akivel lehet szórakozni. Akkor mindenkinek jó!
2011. nov. 27. 19:38
 20/45 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezd meg tőle, hogy verésre vágyik-e? Mert te ugyan nem akarod megverni, de a viselkedése olyan, mint aki azt akarja kiprovokálni.

Milyen gyerekkora volt? Milyen a kapcsolata az anyjával? Képes normális emberi kapcsolatokra? Vannak barátai? Milyenek?

Az anyja nem ugyanilyen? Nem az ő mintáját viszi tovább?

Egy biztos: gyereket nehogy csinálj neki! Ja meg az is, hogy megcsal, nem hiszek neked, hogy nem.

2011. nov. 27. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!