Ha továbbra sem fekszem le a feleségemmel, valóban jogosan fog elválni tőlem?
Ha ez megy öt hónapja, ez nagyon durva. Akkor válj el!
Én is lehetetlenül idiótán tudok néha viselkedni a barátommal, és ő is mondja, hogy ha nem változok, akkor előbb utóbb vége lesz. De ez, hogy napokra eltűnik, hogy nyíltan tiszteletlen veled, és nem is bánja meg...
Én mindig nagyon bánom, mikor tiszteletlen meg szeretetlen vagyok, de soha nem röhögnék a barátom képébe, és soha nem tűnnék el. Van úgy, hogy egy percre kikapcsolom a telefonom, vagy egy fél órára, hogy ne is keressen. De aztán azt is nagyon bánom, és sokat sírok miatta, ha megbántottam. A barátom kitart mellettem, és apránként sikerül változnom, ami olyan jó érzés!
De ha a feleséged abszolút nem is akar változni, az nem jó jel. Nem pár nap a változás, hanem úgy tartósabban. Meg azért megalázni a másikat, hát ez nem annyira jó jel.
24 L
10:11!
Persze, ebben igazad van, hogy a másik oldalt is meg kell azért megnézni, de ha 100 évig nem dugja meg senki, akkor sincs joga valakinek megalázni a másikat. Egy másik embert sem, nemhogy a férjét!!! Mindenki magát minősíti a viselkedésével nem a másikat.
Ebből a töredék információból amit olvashattam, annyi jön le, hogy a nő pszichopata.
Azért k*rvára nem mindegy,hogy valakivel nem szexelek, vagy valakit nyilvánosan porig alázok.
Azért mert valakit nem dugnak meg, még nincs ehhez joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!