Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha továbbra sem fekszem le a...

Ha továbbra sem fekszem le a feleségemmel, valóban jogosan fog elválni tőlem?

Figyelt kérdés
A feleségem pontosan öt hónapja, nagyon csúnyán viselkedik, eltűnik napokra, hazudozik, ha megpróbálom megbeszélni a dolgokat, vagy rászólok, akkor kinevet, ha egy kicsit jobban felemelem a hangom, ugyan úgy kinevet, amitől én csak még idegesebb leszek. Megaláz mások előtt, ha elmegyünk valahova, ha pedig azt mondom, hogy szakítani szeretnék, mert szerintem ez nem normális egy párkapcsolatban, házasságban, akkor ígérget, elmondja, hogy mennyire szeret, hogy velem képzeli el az életet, és mostantól majd mindent megtesz értem. Ilyenkor ez igaz is, körülbelül három, négy napig, aztán kezdődik előröl. Ezekben a napokban, Ő folyton le akar feküdni velem, mondja, hogy kíván engem, hogy hiányzik neki a szex, én viszont képtelen vagyok hozzá érni, szomorú vagyok, csalódott, ideges, és nem tudok eltekinteni azoktól a dolgoktól, amiket pár napja csinált, ilyenkor felháborodik, ordít, először azzal, hogy akkor keres olyat mellém, aki kielégíti, másodszor pedig válással fenyeget. Jogosan akar elválni Tőlem?
2011. okt. 28. 19:09
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen orvosság a válás. Ne érdekeljen, hogy könyörög, mert csak azért teszi, hogy utána kiröhöghessen. Addig lépj, amíg nincs gyerek. Már csak azért is, mert nem biztos, hogy a te gyereked lenne. Ha napokra eltűnik, azért én kételkednék a hűségében. A másik, hogy senkinek nincs joga megalázni a másik embert. Tudja, hogy azt tesz veled amit akar. Ez később csak rosszabb lesz. Menekülj ebből a kapcsolatból. Egyébként ez is családon belüli erőszak, még ha nem is fizikai bántás. Ritkábban, de előfordul, hogy a férfiak szenvednek az erőszakos nőtől. Menekülj...
2011. dec. 16. 05:45
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megy öt hónapja, ez nagyon durva. Akkor válj el!

Én is lehetetlenül idiótán tudok néha viselkedni a barátommal, és ő is mondja, hogy ha nem változok, akkor előbb utóbb vége lesz. De ez, hogy napokra eltűnik, hogy nyíltan tiszteletlen veled, és nem is bánja meg...

Én mindig nagyon bánom, mikor tiszteletlen meg szeretetlen vagyok, de soha nem röhögnék a barátom képébe, és soha nem tűnnék el. Van úgy, hogy egy percre kikapcsolom a telefonom, vagy egy fél órára, hogy ne is keressen. De aztán azt is nagyon bánom, és sokat sírok miatta, ha megbántottam. A barátom kitart mellettem, és apránként sikerül változnom, ami olyan jó érzés!

De ha a feleséged abszolút nem is akar változni, az nem jó jel. Nem pár nap a változás, hanem úgy tartósabban. Meg azért megalázni a másikat, hát ez nem annyira jó jel.

24 L

2011. dec. 16. 09:18
 33/45 anonim ***** válasza:
82%
Nevelheted majd más gyerekét mert a szentlélek nem szálja meg.
2011. dec. 16. 09:51
 34/45 anonim ***** válasza:
58%
Most nem rosszból,de nézzük a másik oldalt is. Mert gondolom a kedves ur nem oszt meg velünk minden információt. Mint ahogy arra sem volt hajlandó válaszolni,hogy mióta nem hajlandó vele nemi életet élni,meg hogy mi volt előbb az hogy ő nem akart vele együtt lenni,vagy az hogy a nő átment kőbunkóba. Mert szerintem ez a két dolog nagyon is összefügg. Szerintem a nők 98%a nem lesz ok nélkul ilyen...
2011. dec. 16. 10:11
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ha nem változik meg, nem vállalsz vele gyereket, sőt, beadod a válópert. Ha tényleg nem igyekszik, nem látsz tartós javulást, még most hagyd ott! Még fiatal vagy, ne cseszd el az életed. 24/N
2011. dec. 16. 12:12
 36/45 anonim ***** válasza:
Jól tetted,hogy beadtad a válókeresetet,jobbat érdemelsz nála!!!E.
2011. dec. 16. 13:04
 37/45 anonim ***** válasza:

10:11!

Persze, ebben igazad van, hogy a másik oldalt is meg kell azért megnézni, de ha 100 évig nem dugja meg senki, akkor sincs joga valakinek megalázni a másikat. Egy másik embert sem, nemhogy a férjét!!! Mindenki magát minősíti a viselkedésével nem a másikat.

Ebből a töredék információból amit olvashattam, annyi jön le, hogy a nő pszichopata.

2011. dec. 16. 13:14
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért,ha egy fiatal szerelmes feleséget nem akar valaki megdugni,az annak nem megalázó?? Szerinted ő mennyire érezhette megalázva magát hogy hozzámegy élete szerelméhez,erre annak valami klattyan az agyában,és nem hajlandó többé ugy ránézni mint nőre?!Azthiszed neki eleinte nem okozott álmatlan éjszakákat hogy mi lehet benne a hiba,nem elég szép,nem elég vonzó,mit csinál rosszul? Ilyen végletekig csak az a nő képes elmenni,aki már mindent megtett,mégsincs ráhatása a dolgokra,és már nem a józan ész irányitja,hanem a csalodottság,az elkeseredettség,és előbb utóbb a düh.
2011. dec. 16. 13:46
 39/45 anonim ***** válasza:
70%

Azért k*rvára nem mindegy,hogy valakivel nem szexelek, vagy valakit nyilvánosan porig alázok.

Azért mert valakit nem dugnak meg, még nincs ehhez joga.

2011. dec. 16. 13:55
 40/45 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy joga van. Csak hogy megalázás mindkettő. Honnan tudod hogy a pasi miket tett?
2011. dec. 16. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!