Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha továbbra sem fekszem le a...

Ha továbbra sem fekszem le a feleségemmel, valóban jogosan fog elválni tőlem?

Figyelt kérdés
A feleségem pontosan öt hónapja, nagyon csúnyán viselkedik, eltűnik napokra, hazudozik, ha megpróbálom megbeszélni a dolgokat, vagy rászólok, akkor kinevet, ha egy kicsit jobban felemelem a hangom, ugyan úgy kinevet, amitől én csak még idegesebb leszek. Megaláz mások előtt, ha elmegyünk valahova, ha pedig azt mondom, hogy szakítani szeretnék, mert szerintem ez nem normális egy párkapcsolatban, házasságban, akkor ígérget, elmondja, hogy mennyire szeret, hogy velem képzeli el az életet, és mostantól majd mindent megtesz értem. Ilyenkor ez igaz is, körülbelül három, négy napig, aztán kezdődik előröl. Ezekben a napokban, Ő folyton le akar feküdni velem, mondja, hogy kíván engem, hogy hiányzik neki a szex, én viszont képtelen vagyok hozzá érni, szomorú vagyok, csalódott, ideges, és nem tudok eltekinteni azoktól a dolgoktól, amiket pár napja csinált, ilyenkor felháborodik, ordít, először azzal, hogy akkor keres olyat mellém, aki kielégíti, másodszor pedig válással fenyeget. Jogosan akar elválni Tőlem?
2011. okt. 28. 19:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%

Ez a nő egészen biztosan nem szeret téged. Vagy pedig beteg lelkileg. Normális huszonéves nő ilyet nem csinál. Nem szabadna eltűrnöd. Valószínűleg feszegeti a határaidat, hogy meddig mehet el nálad. Sajnos mivel te még mindig szereted és reménykedsz, hogy megváltozik, ebből ő azt szűri le, hogy bármit megtehet veled, és ezt jól ki is használja. Az a legrosszabb, hogy ezáltal megszűnsz létezni, mint férfi. Teljesen porba tipor téged, és mivel hagyod méginkább nem tisztel téged. Ha a rendes szóból nem ért, akkor kár húzni az idődet mellette. Megérdemelsz egy olyan nőt, aki tisztel és szeret téged.

23N

2011. nov. 27. 20:38
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan,miota nem du...tad meg? Mi volt először,az hogy ő fura lett,vagy az hogy te nem akartad meg...ni?
2011. nov. 27. 21:35
 23/45 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, de ez a nő egy idióta. A férfiúi büszkeségbe így belegázolni, elképesztő! Sose tennék ilyet a párommal, sosem aláznám meg. A te párod egy fúria, én menekülnék a helyedben! Miért is vagy még vele? Jó neked, hogy folyamatosan sérteget? Egyébként szerintem is biztos megcsal, csak magadat áltatod azzal, hogy nem.

Szélsebesen lépj kia kapcsolatból, és ha rám hallgatsz, védekezz ezerrel, ha szexre kerül sor, mert ha egy ilyen nőnek gyereket csinálsz, akkor megkeseríti az életedet!

21/N

2011. nov. 27. 23:17
 24/45 anonim ***** válasza:
96%

Amilyen gyorsan csak lehet váljatok el! Minél előbb megteszed, annál szerencsésebbnek mondhatod magad!

De elsőként költözzetek külön! Ha ő nem megy, költözz Te, aztán majd a válás során elrendezitek. Ez a dolog bizony nem jött össze, minél előbb bevallod magadnak, annál jobban jársz!

2011. nov. 27. 23:27
 25/45 anonim ***** válasza:
90%
33/F (előző voltam)
2011. nov. 27. 23:28
 26/45 A kérdező kommentje:
Beadom a válókeresetet..
2011. nov. 28. 13:26
 27/45 anonim ***** válasza:
97%

Helyesen döntöttél. "az étteremben, mikor rendeltünk, a pincértől kért egy előkét, és egy törölközőt, azt mondta, hogy mindig leeszem magam, és a sok ételtől rettenetesen izzadok, és szagos leszek, ezért van szükség ezekre."

Ez a mondat minden kétséget kizáróan egyértelművé teszi, hogy amilyen gyorsan csak lehet meg kell szabadulnod tőle.

A párkapcsolatban az intimitással a legemberibb világunkon osztozunk egy nővel, ezt a világát csodáljuk a másiknak. Ruhátlanná, védtelenné tesszük magunkat a másik számára, mert bízunk benne.

Az ezen a szinten megnyilvánuló gonoszság(érdek nélkül teszi a rosszat) megbocsáthatatlan. A kapcsolatnak nincsenek alapjai így rá is omlik az építmény. Az egyetlen lényeges dolog, hogy ne temessen Téged is maga alá!

33/F

2011. nov. 28. 23:18
 28/45 anonim ***** válasza:
8%
Ha a nő nem fekszik le a férjével,akkor elvan hordva minden szemétnék aki nem teszi a kötelességét,de ha a férfi nem hajlandó a feleségét kielégiteni,és ő ezen kiakad jogosan,akkor is a pasi van ajnározva,igen jogosan akar elválni,ha nem elégited ki.Amúgy ő is szakitani akar tuti,de te is,ez csak üldögélés igy a langyos kakában,de nem házasság.
2011. dec. 16. 00:21
 29/45 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Papucs Úr!

Mi a helyzet? Beadtad?

Vagy még mindig együtt vagy ezzel a gyengeelméjű hárpiával?!

2011. dec. 16. 01:34
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha napokra eltűnik, akkor szerinted a szüleihez megy? Remélem, ezt te sem gondolod így! Tuti, hogy van valakije melletted! Gyorsan lapátra tenném a helyedbe, azt mehet, amerre lát! keres egy hozzád illő, normális lányt!
2011. dec. 16. 05:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!