Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesókérdés? Illetlenség?...

Tesókérdés? Illetlenség? Bunkóság?

Figyelt kérdés
A testvérem nem hív meg a lánya keresztelőjére. Hogy kezeljem? Sértődjek meg?
2011. okt. 28. 07:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
32%

En ezt nem ertem.

A f@szert minket b@sztatsz amikor 1 perc alatt meg lehet tudni az infot a tesodtol??? Amit egybekent 1000 ember ajanl is neked, csak te nem akarod meghallani...

2011. okt. 28. 10:46
 32/45 A kérdező kommentje:

Most miért kell támadni? Miért lennék irigy? Így fejezném ki?

Még egyszer elmondom - azt hisztek amit akartok - nem bántottuk meg egymást. Beszélünk egymással. Szerintem nem korrekt, hogy még csak arra sem képesek, hogy szépen meghívjanak úgy ahogy illene. Sem azt nem mondták mikor lesz és hol, sem semmit. Nem gondolom, hogy evidens lenne tudnunk a pontos helyszín és időpontot. Legalább ezt közölhetnék. És nem hiszem hogy alapnak tartják, hogy menjünk, amikor azt sem tudjuk hol lesz.

Én csak kíváncsi voltam mit gondolnak erről mások. Megtudtam. Nm kell támadni, nem kell bántani. Egyáltalán nem vagyok irigy. Szomorú az vagyok, hogy ilyenek történnek, és hogy csalódnom kell a saját testvéremben. Levontam a következtetést, és úgy gondolom igenis jogom van hozzá, hogy megsértődjek. Köszönöm a válaszokat.

Nem egyet akartam hallani, hisz mindenkinek van saját véleménye. Elfogadtam, és egyébként mindenkinek zöldet adtam, még a támadó válaszolóknak is.

2011. okt. 28. 11:24
 33/45 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy kérlek szépen titeket, képzeljétek magatokat a helyembe. Akkor mit tennétek? Természetesen, ha lesz alkalmam - mint már írtam - meg fogom kérdezni tőlük is.
2011. okt. 28. 11:25
 34/45 anonim ***** válasza:

Meg mondom, mi a te bajod:

Nem mersz konfrontalodni...

2011. okt. 28. 11:45
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

A helyedbe képzeltem magam, és erre jutottam:

Nekem tényleg jó a kapcsolatom a tesómmal, ezért eszembe se jutna ez az oldal. Megkérdezném, mi a helyzet, és borítékolom neked, hogy válaszolna. Ha esetleg mégsem, megkérdezném Anyut, hogy mi van.

Te még azt sem tudod, mi van, de már a besértődés mikéntjét tervezed. Soha nem tudnék a húgomra megsértődni, mert megbeszéljük a dolgokat. A besértődés pedig manipuláció, passzív agresszív viselkedés, a húgomat pedig szeretem, vele nem játsszunk ilyet.

24/L

2011. okt. 28. 12:43
 36/45 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg nem szeretem a konfliktusokat. Sohase szerettem és kerülök is. Ezért sértődékenyebb vagyok. Tudom. És akik ismernek azok is tudják.

De nem szívesen megyek olyan helyre ahol nem látnak szívesen.

2011. okt. 28. 12:55
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hány évesek vagytok, de én megkérdezném, hogy mehetek-e, mert hallottam, hogy lesz.. Lehet, hogy csak egy családi rendezvényen akart neked szólni (szülinap /névnap). Vagy elfelejtett külön szólni, mert neki egyértelmű, hogy ott leszel te is. Fiúk hajlamosak az ilyenre. Kár lenne nekiesni, szerintem egy csomó problémája van anélkül is. A testvér meg azért van, hogy segítsen, főleg, ha jóban vagytok.
2011. okt. 28. 12:58
 38/45 A kérdező kommentje:

Holnapután lesz. Én már nem megyek az tuti. Ha akart volna szólt volna.

Köszi a válaszokat.

2011. okt. 28. 13:08
 39/45 anonim ***** válasza:
Mi meghívtuk a testvéreinket a kislányunk keresztelojére!
2011. okt. 28. 13:21
 40/45 anonim ***** válasza:
94%
Ha már eldöntötted, hogy nem mész, duzzogj tovább, bizonyára lány vagy és végig vagy sértve. Tégy belátásod szerint, a te unokahugid/öcséd keresztelője lesz, és te nem leszel rajta a képeken. Nekünk ez itt a neten nem probléma.
2011. okt. 28. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!