Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesókérdés? Illetlenség?...

Tesókérdés? Illetlenség? Bunkóság?

Figyelt kérdés
A testvérem nem hív meg a lánya keresztelőjére. Hogy kezeljem? Sértődjek meg?
2011. okt. 28. 07:29
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

"de keresni, felhívni nem fogom."

Itt mas gond van, csak eppen most a keresztelon nyilvanul meg...

2011. okt. 28. 08:39
 22/45 anonim ***** válasza:

"Ha már tényleg mindenkit odacsődítenek, akkor a saját testvéremet hagyom ki?"

Nem te, hanem ő. Ugye? :)

Ne hisztizz, annak semmi értelme. Mondtam, hogy a sértődés a lehető legrosszabb viselkedés.

Beszélj a testvéreddel és mondd el neki, hogy megharagudtál rá, mert ok nélkül ignorált - ha mindenki mást is meghív, a testvérét bizony nagy tahóság kihagyni minden ok nélkül. Vagy esetleg van rá valami oka? Vaalmi múltbéli ok, ami miatt ő haragszik rád?

Ha nincsen, akkor durva dolog volt tőle.

Halkan megjegyzem, hogy a testvérféltékenység SZÍTÓja általában a testvérek anyja (ritkábban apja) szokott lenni.

2011. okt. 28. 08:50
 23/45 anonim ***** válasza:
08.39: Igaza van. Én is erre jutottam.
2011. okt. 28. 08:51
 24/45 A kérdező kommentje:

De mi más gond lehet? Nem tudok semmit. Mondtam már a héten pl voltunk náluk semmi sem volt. Játszottunk a gyerekkel, beszélgettünk, mint mindig. Nincs előzmény.

Nem tudom a "nem keresem"-ből mi alapján szűrtétek le. Ez azt jelenti nekem, hogy majd ha akarnak jönnek, én nem fogok. És ha jönnek rákérdezek, de én nem fogok menni hozzájuk. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel és a tesómmal is az. Vagyis lehet csak én láttam annak.

2011. okt. 28. 08:56
 25/45 anonim ***** válasza:
Van párod? Nem lehet, hogy vele van esetleg gondja a tesódékkal, csak nem akarják mondani?
2011. okt. 28. 08:58
 26/45 anonim ***** válasza:
Nézd, ha olyan jó a kapcsolatod a szüleiddel és a testvéreddel, mint állítod, akkor tehetsz még egyet: ignorálod, hogy nem hívott meg és egyszerűen úgy veszed, hogy meghívott és elmégy.
2011. okt. 28. 09:10
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért kell problémát jelentsen az, hogy beszéljetek a dologról, ha amúgy jó a viszony...

25 éves fejjel úgy gondolnám több eszük van az embereknek annál, minthogy a semmire megsértődjenek, és minden kérdés nélkül inkább ne legyenek hajlandóak beszélni..

Lehet, hogy a szüleidnek mondták, hogy Te is menj, csak épp elakadt a dolog valahol.. bármi lehet, de ezt nem tudod meg, míg nem beszélsz vele..

Ha annyira nem akarod felhívni, de mindketten napi szinten használjátok az emaileteket vagy facebookot vagy iwiwet, akkor dobj neki ott egy üzenetet, hogy ez Téged zavar... de egy sms-t. De a legegyszerűbb lenne felhívni.

2011. okt. 28. 09:27
 28/45 anonim ***** válasza:

Erről van szó. Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel is meg a testvéreddel is, akkor lehetséges, hogy azért nem hívtak meg, mert számukra evidens volt, hogy úgyis mégy - tehát csak te csinálsz ebből ügyet, és fölöslegesen.

Ha annyira jó a viszonyod velük, akkor miért sértődnél meg? Menj el és érezd jól magad.

2011. okt. 28. 09:34
 29/45 anonim ***** válasza:
Hát ez felettébb érdekes.... Először az lett volna a kérdésem, hogy mást meghív-e, nem lehet, hogy szűk körben akarják rendezni, tehát pl. csak ők és a keresztszülők. De látom, hogy nem. Látatlanban azt mondom, ennek kéne, hogy legyen valami oka. Én rákérdeznék, hogy mivel érdemeltem ezt ki, lehet ám, hogy valamiért megharagudtak rád, csak te nem tudod.... Bár ezt akkor sem így kéne intézni. De ok nélkül azért nem csinál ilyet az ember. Tehát szerintem ne dugd homokba a fejed, hogy akkor megsértődök és nem kérdezek rá, hanem igenis beszélj velük erről!
2011. okt. 28. 09:43
 30/45 anonim ***** válasza:

9.43: Látod? Bárki bármit ír, semmi sem jó. Természetesen mi csak félinfót kapunk, nem tudjuk, hogy mi a teljes igazság. A kérdező a Jó, a Sértett Fél, és úgy fest, hogy mindenáron meg akar sértődni, holott elvileg nincsen rá oka.

Ennek csakis egyetlen valódi oka lehet: ő maga irigy és féltékeny a testvérre, meg akar sértődni, és ehhez minket használ(na) eszközként. Ilyen egyszerű.

2011. okt. 28. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!