Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesókérdés? Illetlenség?...

Tesókérdés? Illetlenség? Bunkóság?

Figyelt kérdés
A testvérem nem hív meg a lánya keresztelőjére. Hogy kezeljem? Sértődjek meg?
2011. okt. 28. 07:29
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
*..lányának.. (elírtam,sorry)
2011. okt. 28. 07:49
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne ugorj neki csak kérdezd meg hogy miért nem hívtak.
2011. okt. 28. 07:52
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem csinálnak nagy szertartást vendégfogadást,csak esetleg ők meg a keresztszülők?

Lehet addig még meghívnak?!

2011. okt. 28. 07:56
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem hívtunk meg senkit a kislányom keresztelőjére, csak a két keresztszülő és mi voltunk ott a gyerkőccel. 10 perc volt az egész, és nem volt utána sem vendégfogadás. Mi nem éreztük ezt akkora jelentőségűnek. Nem lehet, hogy a testvéredék is így gondolják?
2011. okt. 28. 07:58
 15/45 anonim ***** válasza:
100%, h lesz keresztelő? Nem lehet, h valaki csak megtéved és azért mondta? Érdemes a tesódat megkérdezni, nem a háta mögött kérdezősködni.
2011. okt. 28. 08:08
 16/45 A kérdező kommentje:
Igen arra is gondoltam, csakhogy a párjának ott lesznek a szülei, nagyszülei, sőt még az anyja testvérei is. Nálunk is anyuék mennek. Ebédről pedig nem tudok. Lesz e egyáltalán, de úgy vélem, ha már összecsődítik a rokonságot illene megvendégelni őket. Egyébként hétvégén lesz, tehát ha még meghívnának akkor se mennék el már.
2011. okt. 28. 08:08
 17/45 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Együtt laksz anyudékkal? és ha úgy gondolják hogy alap hogy elmész?
2011. okt. 28. 08:19
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a sértődés a lehető legrosszabb viselkedés. Gyerekes, és csak hosszú évekre való buta feszültséget kelt és tart fönn köztetek, amire egyik félnek sincsen szüksége. Nem megsértődni kell, nem másokat belevonni (a szülőket sem, hiszen ti már - elvileg - felnőtt emberek vagytok!)ebbe, hanem leülni és MEGBESZÉLNI, azoknak, akiket a probléma közvetlenül értint: neked és a testvérednek.

Egyenesen, tisztán. Mondd el neki, hogy rosszul esett, kérdezz rá, hogy miért döntöttek így, hogy téged kihagytak - mert lehet ám, hogy nagyon egyszerű és józan ok van rá, pl. az, amit az egyik válaszoló írt - és ennyi. Szóból ért az ember. Nagyon is lehetséges, hogy sem jogod, sem okod nincsen duzzogni. De ezt csak akkor fogod megtudni, ha leülsz vele és megbeszéled.

2011. okt. 28. 08:23
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

A jovot Te is alakitod. Ha joban akarsz a tesoddal maradni(gondolom igen), akkor kerdezd meg még a keresztelo elott, hogy mi a gány van?

Kerdezni mindig szabad!

(Ha nem nyiltan akarod megkerdezni, akkor meg probald meg oket meghivni magatokhoz pont abban az idopontban, amikor lesz a keresztelo. Es nezd meg a reakciojat.)

2011. okt. 28. 08:26
 20/45 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok és külön élek a szüleimtől.

Nem tudom milyen mentsége lehet rá. Ha már tényleg mindenkit odacsődítenek, akkor a saját testvéremet hagyom ki? Ezzel nálam elvágta magát teljesen.

Főleg úgy hogy nem bántottuk egymást sosem. Nem vesztünk össze. De ez már nekem sok. Ha lesz alkalmam megkérdezem tőle, de keresni, felhívni nem fogom.

2011. okt. 28. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!