Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van manapság annyi...

Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 10:31
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Mert tanulunk ès dolgozunk, azèrt. Plusz a huszas èveink elejèn olyanokkal kerülünk pàrkapcsolatokba, akikkel nem kène. Persze ezekből is lehet tanulni. Meg egyes nők "sajnos" nem felelnek meg a sztereotìpiàknak ès nem tudnak egy több èves kapcsolat utàn hirtelen megint felszabadultan randizgatni. Meg nem elèg nekik egy-egy jó kiàllàsú, szèp mosolyú fèrfi, hogy levegye őket a làbukról, nem minden nő felszìnes, a közhiedelemmel ellentètben! Èn nem irigykedem a hàzasokra, sőt szerintem cukik.
2018. jan. 20. 05:40
 52/53 anonim válasza:
28 éves vagyok szingli és azért mert az édes exem hitegetett csak h lehet közös gyerekünk és kidobott. Hiába vágyik az ember normalis párra meg saját csaladra ha ekkorát csalódik utána már nagyon nehezen bízik meg bárkiben. Illetve tényleg sokkal válogatósabb lesz pasik terén.
2021. jún. 29. 18:37
 53/53 anonim válasza:
Szépséges estét! Nekem az a baj, hogy nem volt lehetőségem ismerkedni, két beteg nagyszülőmet ápoltam a gimnáziumi éveim alatt is, konkrétan az utazásból és a betegápolásból állt/áll most is az életem, illetve olyan helyen lakom, hogy még egy nyamvadt egyetemi órára beutazás is gondot jelent sokszor, mert ismerjük a hazai vasúttársaság színvonalát. Hajjaj... akkor egy randit hogy tudnék összeszervezni? Már rég letettem arról, hogy valaha saját életem lesz, persze, nem irigykedem a házasokra, nekik sok boldogságot, ahol baba is van, dupla gratu. <3 Ha egyszer összejön, akkor oké, ha nem, most már az sem zavar. A társadalmi nyomás körülöttem, na az már sokkal inkább idegőrlő. Kedves emberek! Lesztek szívesek nem zaklatni azokat, akik még nem mentek férjhez, nem anyák valamilyen okból kifolyólag? Előre is köszönöm a többi nőtársam nevében is. <3
2022. nov. 28. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!