Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?
Én nem ítélem el azt aki irigykedik,hisz a csapból is ez folyik.Mindenki bizonygatni akar valamit,és a rosszat senki sem fogja bizonygatni,elárulni,vagy hivalkodni vele!Ez így van rendjén.
Valljuk be rengeteg ember fent van a f***book-on és elég ha csak 50 ismerősöd van,azok már teleposztolják az egész üzenőfalat az idilli életükkel,fotókkal demonstrálva minden apró mozzanatot.
Akinek van családja,teljes élete lehet,s egy 8-9 órás munkát már tehernek érez,hisz tudja,hogy ennél fontosabb,az hogy a családjával töltse az időt.Míg egy családra vágyakozó magányos nő,akár 14 órát is végigdolgozna 7ből 7 napon át,ha tudná,hogy otthon várja valaki egy fottó zacskós levessel!
Én azt sajnálom csak,ha az ember(legyen az családos,vagy egyedülálló)eljut arra a szintre,hogy elhiteti magával,hogy ennél jobb nem létezik,úgyhogy sz*r bele mindenben és elfogadja,belenyugszik az élete hiányosságaiba és nem lép tovább...
Én 25 éves vagyok,és tudom,hogy egyszerűen nincs lehetőségem ismerkedni.Már kezdem magam kínosan érezni,ha kimozdulok valahova társasággal.Nagyon jól tudom,hogy egy pasas sem fog odajönni hozzám,hiába szeretném...Annyi helyre eljárok pedig,és nem csak szórakozni.Egyszerűen az emberek a saját gondolataikkal vannak elmerülve,és nincs igényük megismerni másokat.Legalábbis ezt látom 10ből 9szer!Felfoghatatlan.
Ismerkedtem már interneten,volt is onnan több kapcsolatom,de igazából nagyon bánom,mert az tényleg nem a valóság.A valóság az volna,amikor tényleg "face to face" ismerkedsz meg valakivel és nem tudsz róla még semmit!
Bár a másik elméletem,hogy egy feltűnő igazi szépség mindig mindenhol talál párt magának,ha rendben van az önbizalma és a kisugárzása.Az ilyen barátnőm már babázik és férje is van.1hétnél tovább még egyedül sem volt.Nem irigylem tőle,csak egyszerűen nem tudom megérteni,hogy hogy sikerülhet az ilyesmi.Megkérdezni hiába kérdezném meg,hogy vajon mitől tudott ilyen hatásosan ismerkedni,hisz ha ő bemegy valahova észreveszik.(kisváros).Én meg egy 10x nagyobb városba nem tudnék feltűnő lenni,itt minden második ember feltűnő valamiért.
Fordítva! Miért irigykednek folyton a 28-35-ös szinglikra a (rossz) házasságban élők?
Értsd: ne általánosíts! Nagyon sok egyedül élő ember van, aki igen jól megvan magában és esze ágában sincsenirigyelni a házasokat. És fordítva is: nagyon sokan jól megvannak házaskánt is, és nem is törődnek a szinglikkel.
Én nem irigykedek, az viszont fel tud húzni, ha valaki csak a házasságáról és a gyerekeiről tud beszélni, és elvárja, hogy csodáljam azért mert férjhez ment és gyereket szült, mintha ez akkora teljesítmény lenne... Az, hogy valaki megtalálja-e a társát rengeteg mindenen, de leginkább a véletlenen és a szerencsén múlik. Aki szerencsétlen benne, valószínű sok próbálkozás után vagy akár már akkor is, ha nagyot csalódik elmegy a kedve az egésztől.
Én egyetlen boldog házasságot vagy kapcsolatot sem láttam a környezetemben, és magam sem tapasztaltam ilyesmit, városi legendának gondolom, a baj előbb utóbb beüt. AZ már csak a feleken múlik, hogy tudják megoldani, viszont én pl nem érzem azt, hogy ekkora rizikót be akarnék vállalni, kockáztatva azt, hogy 50%, hogy elhagynak és padóra kerülök miatta. Társ nélkül legalább az ember a maga ura, nem kell másokhoz alkalmazkodnia, egy csomó stressztől és gondtól megkíméli magát.
"Az ember pedig valóban társas lény de az az ember már rég nem normális akinek csak a gyereke meg a párja a társ, a világon léteznek barátok, család, apa, anya, testvérek stb. "
Hát igen, csak ha te nem alapítasz családot, nem szülsz gyereket, akkor a kör bezárul és mondjuk 50 éves korodra egyedül maradsz, mint a kisujjad. Mert a testvéred is a családjával fog élni, nem veled, a szüleid meg valószínűleg már sajnos nem fognak élni.
Igaz, akkor vehetsz kutyát.
Igazatok van, nézőpont kérdése.
Szerintem 30 felett pedig már igencsak jó érzés, hogy az embernek van családja, gyermeke(i). Hiszen az iskolákat elvégezte, kiélte magát, munkahelyén is letett már valamit.
Nekem jó érzés, hogy van családom, hogy várnak itthon, akik imádnak, szeretnek. Nélkülük üres volt az életem.
De nekem is az volt a véleményem, mint neked kedves utolsó, egészen addig, amíg nem lett családom.
De mikor akarsz családot,ha még 30 felett is ez a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!