Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van manapság annyi...

Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 10:31
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
82%
Nem minden 28-35 éves szingli nő viselkedik így, de az én albérletes lakótársam pont ilyen... Irigykedik mindenkire, aki házas, mert fáj neki, hogy nincs senkije. Családot szeretne, de érzi, hogy egyre távolabb kerül ettől. Hiányzik neki a gyengédség, a törődés, és fáj neki, hogy senkinek sem kell. Közben nem veszi észre, hogy azért kerülik a férfiak, mert még egy szétrágott cipőben is több életkedv van, mint benne. Ha valaki mégis közeledne hozzá, mindenen elkezd drámázni, bár ez egyébként is jellemző rá, a nap 80%-ában panaszkodik, mindenre, vagy éppen felháborodik valami hülyeségen, ami mellett más simán elmenni (pl. milyen ruha van a szembe jövő öreg nénin -hozzáteszem, semmi extra nem volt, csak nem tetszett a lakótársamnak a ruha színe-, ezt fél órán keresztül mondta). 29 éves a csaj, már őrületbe kerget a panaszkodásával. Az irigykedő szinglik többsége ilyen besavanyodott ember, mint a lakótársam, max. nem ilyen súlyos szinten vannak, mint amire ő már eljutott.
2011. okt. 23. 10:50
 12/53 anonim ***** válasza:
74%

Szingli vagyok, de nem irigykedek a házasokra. Nem azért, mert szerintem "úgyiselválnak" vagy hasonló, csak nem vagyok irigykedős típus, nem szoktam más bajának örülni..

Sok kedves ismerős házas, nagyon örülök a születő babáknak is, segítek, amiben tudok.

Biztos van ilyen is, aki égőnek tekinti a pelenkavásárlást, én ezt nem is tudom megérteni... :)

Hallottam olyan szingli csajról is, aki vezetői pozícióban szivatta a férjezett beosztottait, beszólogatott neki. Szánalmas az ilyen ember, szerintem.

2011. okt. 23. 10:51
 13/53 anonim válasza:
36%

Szerintem az itt hozzászóló nőknek el kéne gondolkozni, hogy miért ment tönkre akár két! házasságuk is. Lehet velük van a baj?

A kérdéshez meg annyit, hogy az elmúlt 20 év liberális agymosásának eredménye a magukat szinglinek beállító "karrierista" nők. Valójában az ismerőseim közül kevesen választják ezt az életformát, többségük kényszerből él így és valóban vágyik egy normális családi életre.

2011. okt. 23. 10:52
 14/53 anonim ***** válasza:
72%

miért nem házasodnak ők is? itt most olyanakról van szó akiknak se férjük nem volt sem gyerekük edddig

Hidd el nem azért mert nem akarnak 8legalábbis a többség) van akinek oplyan a munkaheyle, ohgy amellett barom,i n ehéz ismerkedni és az Isten adta régimódi és nem ad fel sem hírdetést, sem nem interneten ismekedik. vagy csalódott ahogy írták stb.

én 27 voltam amikor házasodtam. a Húgom régóta szinlgi és nem mert nem vágyik társra, vagy mert randa lenne. Csak egyszerüen így hoza az élete. attól,hogy te boldog hásasságban élsz még nme kell lenézni és megkérdöjelezni másokat.

Hidd el azért 2irigyelnek" mert végre egyensúlyban van az életed. Egyébként meg a fene nagy boldogságban sokszor észre sem vesszük,hogy mikor nem beszélünk velük másról csdak a cslaádról, meg a gyerekeről a legértzékenyebb pontjukon bántjuk meg őket.

S arra nem gonodltál,hogy vna aiknek nem lehet gyereke és mivel tudja csalásdot sem akar?

2011. okt. 23. 10:57
 15/53 anonim ***** válasza:
71%
Ezt ők tudják, hogy mér vannnak egyedül vagy ők se!
2011. okt. 23. 10:59
 16/53 anonim ***** válasza:
93%

Én ezt a kérdést nem egyszerűsíteném le annyira, hogy vannak a karrieristák meg a nem karrieristák.

28 éves vagyok és van párom. Viszont a környezetemben sokan vannak korombeliek és idősebbek, akiknek nincs. Nem feltétlenül azért, mert karrieristák, vagy csak önmagukkal foglalkoznának (persze vannak ilyen esetek is mint ahogyan már fentebb írták). Előfordul olyan is, hogy ugye az emebr egy idő után szakít a párjával (nálunk is 26 éves koromban, esküvő előtt ment szét a kapcsolat). Tegyük hozzá, hogy ez a korosztály már nem diszkóba jár párt keresni. Dolgoznak, este hazaérnek, esetleg barátnőznek és ennyi. Megszűnnek a párkeresés helyei, egyszerűen az életkörülmények és a kor miatt.

Lehet hogy nekik csak simán nem jött össze a házasság. Vannak persze olyanok is, akik nem is akarnak férjhezmenni, és ha nekik ez így jó, ám legyen. Nem kell senki felett pálcát törni csak azért, mert neki másfajta élet jön be.

2011. okt. 23. 10:59
 17/53 anonim ***** válasza:
73%

Szingli vagyok,és nem is cserélném másra.Nem mondanám magam karrieristának,hiszen nem épp vezető beosztásban,több műszakban dolgozom.Sok férfiban csalódtam,nem óhajtom még egyszer kipróbálni a párkapcsolat-mizériát.Így sokkal kényelmesebb,nyugodtabb az életem.Anyukámmal és tesómmal élünk együtt,nekem ez az állapot ideális.Ha egyszer egyedül maradok az sem zavar,a magánytól nem félek,jobb a csend,mint mondjuk egy erőszakos,iszákos élettárs.

A házasokra nem irigykedem,igazából nem is érdekelnek.Ha nekik így jó,akkor csinálják.Csak az idegesít nagyon a házas munkatársaimban,hogy egy ideje azzal zaklatnak,hogy mikor lesz barátom,mikor megyek férjhez.Mikor egyszer azt válaszoltam,hogy akkor inkább elmegyek remetének,egyből felfújták magukat.Nekem miért lenne kötelező?

A férfiaknak sem ártana elgondolkodni néha,hogy miért választja a nő inkább az egyedüllétet.Nem biztos,hogy nekünk vannak túl magas elvárásaink.

2011. okt. 23. 11:04
 18/53 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nagyon nagyot veszítetek, ha kimaradtok az anyaságból. Csodálatos egy gyermeket megszülni, nevelni. 30-40 év múlva nagyon fogjátok sajnálni, hogy nincs gyermeketek. Én így gondolom.
2011. okt. 23. 11:06
 19/53 anonim ***** válasza:
80%
11:06 - ezt nem lehet univerzális receptként használni. Erről vitatkozni kb olyan, mint a "finom-e a sushi?" kérdésen vitázni. Van aki imádja, van aki rosszul van tőle. Mondom ezt két gyerekes anyaként. Attól, hogy nekünk ez fontos, nem gondolom, hogy mindenkire általánosan igaz kell, hogy legyen.
2011. okt. 23. 11:15
 20/53 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem az itt hozzászóló nőknek el kéne gondolkozni, hogy miért ment tönkre akár két! házasságuk is. Lehet velük van a baj?"

Nem, ugyanis egy házasság két emberen múlik, nincs olyan hogy csak az egyikkel van baj.

2011. okt. 23. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!