Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van manapság annyi...

Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 10:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
47%

Lemaradt: csak elhitetni próbálják magukkal, hogy de fasza egyedül.

Az ember társas lény. Az ölelést,szerelmet, pedig nem a bátyámtól várom, hanem a társamtól.

2011. okt. 24. 10:19
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nincs igazad, nem mondhatod meg hogy ki mikor mire és milyen formában vágyik, csak azért mert te úgy.
2011. okt. 24. 16:00
 43/53 anonim ***** válasza:
79%

Én például akkor sem vágyom se társra se gyerekre, hiába próbálják idegenek megmondani, hogy mi legyen vágyaim tárgya.:)

Szóval van ilyen is. Én túl önző vagyok, hogy megosszam bárkivel is az életem, főleg gyerekkel, párra pedig azért nincs igényem, mert csalódtam eleget, senkinek nem tudom elhinni egy szavát sem...

2011. okt. 24. 17:26
 44/53 anonim ***** válasza:
46%
Utolsóval teljesen egyetértek én is így gondolkodom.
2011. okt. 24. 18:54
 45/53 anonim ***** válasza:

Sokak nevében nem tudok nyilatkozni, csak a magaméban. De szerintem főleg az az oka ennek a jelenségnek, hogy egyrészt nehéz ennyi idősen új ismeretségekre szert tenni (?), meg eleve ahogy öregszik az ember, egyre nehezebben alkalmazkodik.

Én 27 vagyok, egyedülálló nő. Persze, szeretnék majd családot, és azt is bevallom, picit néha irigykedem a házas nőkre, de tudom, hogy én még ehhez éretlen vagyok, most nekem másra kell koncentrálnom. De ami késik, nem múlik.

Egyébként meg igen, férjet "szerezni" valóban nem olyan egyszerű és kiszámítható, ahogy egyik válaszoló -- nagyon találóan -- írta. Ez nem úgy megy, hogy jaj, irigykedsz? menj te is férjhez! Igenis van olyan, hogy valakinek egyszerűen nem jön össze.

2012. febr. 12. 11:43
 46/53 anonim ***** válasza:
70%

Mindenkinek más az igénye,mástól érzi jól magát.

Én ha meglátok egy ilyen "Apu,buksi kiszökött reklámot" már forog a gyomrom,vagy,hogy vasárnap reggel a kölykök bemennek ugrálni a szülők ágyára:D....Hát nekem ez nem való:D

Nincs bajom a családos emberekkel,de én nyugalomra vágyom.

Az,hogy az ember társas lény az igaz,de nem napi 24 órában:D

Ha társaságra vágysz akkor meghívsz magadhoz vkit,vagy te mész el máshoz,de jó érzés visszatérni egy olyan helyre,ahol csak te vagy egyedül és senki nem zavar.Mert a társas élet ebből áll,folyton követik minden lépésed,mit csinálsz...stb....

Mikor látok ilyet a filmkben,hogy "na mikor jössz már aludni?":D..Hát kiver a víz tőle:D..Nekem ne mondja meg senki,hogy én mikor menjek aludni,csak mert ő aludni akar:DÉs egy ágyban amúgy sem egészséges hosszú távon aludni vkivel,mert az alvás a pihenésre szolgál,nem társas cselekvés....

2013. szept. 29. 08:50
 47/53 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. hány éves vagy?

:D

2013. szept. 29. 12:55
 48/53 anonim ***** válasza:
25:D
2013. szept. 29. 16:00
 49/53 anonim ***** válasza:
36%
Akkor majd nézz vissza erre a kérdésre 5-8 év múlva :D és újból válaszolj :D
2013. szept. 29. 20:41
 50/53 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy az emberi jellem ennyire megváltozik,én magánykedvelő vagyok.És ez mindig is így marad:)))
2013. szept. 30. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!