Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?
Ki mondta hogy több mint 30 éves vagyok? Tudsz te olvasni? A kérdező nem azt kérdete hogy 30 felettiek válaszoljanak, hanem Róluk kérdezett. Kicsit más. Sőt egyáltalán nem beszéltem arról hogy nekem magamnak milyen céljaim vannak, csupán egy nézőpontot mondtam el. Az is lehet hogy már férjnél vagyok és 10 gyereket akarok. Vagy az is hogy egyet sem. Sőt ha 30 felett én így érezném jól magam akkor így élnék. Hűha.
Engem csupán az idegesít amikor valaki megmondja a tutit, a nagy világ igazaságot, saját magából indul ki és el nem tudja képzelni hogy vannak rajta kívül más emberek. A lényeg mindig a te, te, te. Te így érzed jól magad, terád irigyek stb és nem tud elvonatkoztatni. Én például a kiéléssel nem értek egyet de ha másnak az kell akkor az kell. De más NEM te! Ő MÁShogy érzi jól magát és a saját életed igazsága máséban csak egy vélemény és nincs világméretű igazság ami mindenkire ráhúzható. Csupán erre céloztam.
Te írtad, hogy elég szomorú, ha nincs más célja, mint a családalapítás.
Ez nem degradáló? Miből gondolod, hogy a családosoknak nincs barátjuk, céljuk, hobbijuk, életük a párjukon, gyerekükön kívül?
A kérdező pedig a 30-as korosztályt célozta meg a kérdésével, legalábbis az én szövegértésemben.
"Miért van manapság annyi szingli 28-35 éves nő? És miért irigykednek a házasokra?"
Én nem írtam ilyet szó szerint, az biztos. A családosok ismételgetik folyton érvként, hogyha nincs gyereked meg párod akkor egyedül vagy, erre vetettem fel, hogy nem ők az egyedüli fontos társaság a világon a normális ember életében.
Az értelmezésemben pedig a kérdező nem szólított konkrétan meg senkit csak kérdezett valakikről.
"Te írtad, hogy elég szomorú, ha nincs más célja, mint a családalapítás.
Ez nem degradáló? "
Csakmost olvastam bele a válaszokba.. Szerintem nem jó, ha valakinek nincs más célja, talán ebből megérted, milyen értelemben:
Hagyjátok békén a szingliket.. aki mozdonyvezető akar lenni, lehessen mozdonyvezető.
Megint én
Én könyvelő-pénzügyes-számviteli munkatárs vagyok, voltam az elmúlt 10 évben.
Nem függök senkitől sem anyagilag, sem érzelmileg.
Van egy közel 3 éves fiúnk és egy 8 hónapos kislányunk. A gyedem családival 125 e ft.
A két gyermekkel vagyok itthon, most alszanak a párommal együtt.
Mellettük kereskedek gyermekruhával, kirándulunk, viszem a család üzleti ügyeit.
Nem szeretném, ha irigyek lennének rám, senki, mert mindezért én nagyon sokat dolgoztam. Mind a kapcsolatunkért, mert ugye azért is kell dolgozni, nem rózsaszín felhő minden.
Igazatok van, mindenkinek van életszerepe.
Én végigjártam sok utat, azok is tetszettek, a jelenlegi is tetszik és úgy alakítom, hogy a jövő is megfelelő legyen a számomra.
Szerintem 30 felett pedig már igencsak jó érzés, hogy az embernek van családja, gyermeke(i). Hiszen az iskolákat elvégezte, kiélte magát, munkahelyén is letett már valamit.
Te így gondolod.. de köztünk családosok közt is vannak küpönbségek: nekem mióta a kcsi után sem kapom a Gyes a 3. még határoztt idejű szerződéses munkaheylme vna. Jah és megtapalsztalatma,hogy a határozaltan idejű szerződés sem biztonság.
Iskoláimmqal végeztem de még szer5tnék tanulni... a férjem is..... van két gyerekeünk ők iskola ovisok. de szeretnénk még egy harmadikat is.
Akinek családja vna koránt sem élte ki magát vagy fejezte be az életét. Hanem újabb kihívásokat kerese. nem értek egyet azzal,hogy a család egyenlő níugalom megállypotdottság. akkor is kell legyneke céljaid amik előre visznek. S nem elég,ohgy cska a gyerekeid felnevelése legyne az.
Kedves Utolsó. Nagyon félreértettél, pedig az utolsó mondatomban írom, hogy a jövőt is tervezem, vágyok kihívásokra.
Jövő tavasszal tb továbbképzésre megyek, ami 1 év, hétvégente, mert segítség nincs, így igen, a gyerekekkel én vagyok, max hétvégén van itthon a párom.
Senki nem mondta, hogy a családnál befejeződött az élet, én úgy érzem, hogy KITERJESEDETT. Ez különbség.
És az üzleti ügyekkel is én foglalkozom.
De baromira eltértünk a kérdéstől.
Még mindig állítom, hogy igen, a szingli 30-sok vágynak családra, társra, ölelésre és normális esetben gyermekekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!