Szerintetek erre, hogy fognak reagálni a lányaim? 44/F
Van egy 17 és egy 19 éves lányom, az anyjuktól elváltam még régen.
A jelenlegi párom egy 20 éves lány.
Kicsit félek attól ,hogy ki fognak borulni ha megtudják ,hogy majdnem velük egy korú a párom.
az a vicces hogy annyit kell nézni kinek hány százalék van, és így szűröm melyiket olvasom el:)
Hát nagyon gáz befásult nők vannak itt:)
Komolyan lepontoztok valakit mert nem ugrik neki a kérdezőnek?vagy aki leírja vele is megesett:)?
áááá
Én azé csípem Lebemannt :D Máshol is bírtam a fejét, de ez a muhaha a végén mekkora :DDD
Na mesélj kérdező, milyen volt?
nem tudom felfogni, hogy miért jönnek olyan sokan azzal, hogy, "jaj, le lettem pontozva"
na és akkor mi van?! mit kell itt sipítozni?! nem mindegy, hogy milyen szám van a neved alatt??? attól neked megváltozik a véleményed, ha látod, hogy sokan nem értenek egyet veled?????? ezen mindig kiakadok. és nyugodtan lepontozhattok ezért, mert engem tényleg nem érdekel. :)
(egyébként nem szoktam olyan választ írni, aminek köze sincs a kérdéshez, most csak azért írtam mert érdekel hogy mi lesz:):)
én is le lettem pontozva mert közöltem kedves észrevételemet, hogy még azt is lepontozzák, aki csak egy mozzanatot irt le az életéből.....én igazábol totál telibe sz*rom (már bocsánat...) de akkor is totál nevetséges, hogy mennyi rosszindulatú ember van itt:):):):) persze ezen nem kéne meglepődnöm meg fennakadnom....valahogy ez természetes:)
23L
A kisebbik lányom egész jól fogadta a helyzetet és kedves volt a barátnőmmel.
A nagyobbik pont ellenkezőleg, elég szemtelen volt ilyeneket kérdezet tőlem ,hogy "van egy 18 és egy 17 éves barátnőm, velük nem akarsz kikezdeni?"
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:22
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!