Mit lehet ilyenkor hirtelen reagálni?
Az egyik ismerősöm közös albérletben lakik a haverjával. Hétvégén dolgozott az ismerősöm és addig a haverja és a barátnője elmentek egy beülős helyre.
Szegényke hazaért a munkából és amikor benyitott a szobába látta, hogy a barátnője és az állítólagos haverja mezítelenül össze voltak gabalyodva.
Nagyon maga alatt van. Nem lehet ez könnyű. Nektek volt már hasonló esetben részetek? Ha igen, hirtelen mit tudtál reagálni?
Mármint a kedvese és a lakótársa szűrik a levet?Szólnék a srácnak, hogy keressen másik albérletet.A csajjal meg még diplomácia sem.
És nem csuktam volna vissza az ajtót, hanem odahúzok egy széket és nézném, nekem nincs szégyelnivalóm.
"És nem csuktam volna vissza az ajtót, hanem odahúzok egy széket és nézném, nekem nincs szégyelnivalóm."
XDDDDD
Ez jó
Ez valóban nem lehet könnyű.
A lányt elhagynám, a sráccal megszakítanám az állítólagos barátságot.
De lenne egy kérdésem.
A barátja sose próbált meg beszélni vele és a barátnője olyasféléket pl.: szép a barátnőd, szerelmes vagyok belé...
Köszi a válaszokat.
Kíváncsi lettem volna, arra aki átélt hasonlót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!