Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor hirtelen...

Mit lehet ilyenkor hirtelen reagálni?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm közös albérletben lakik a haverjával. Hétvégén dolgozott az ismerősöm és addig a haverja és a barátnője elmentek egy beülős helyre.

Szegényke hazaért a munkából és amikor benyitott a szobába látta, hogy a barátnője és az állítólagos haverja mezítelenül össze voltak gabalyodva.

Nagyon maga alatt van. Nem lehet ez könnyű. Nektek volt már hasonló esetben részetek? Ha igen, hirtelen mit tudtál reagálni?

2011. márc. 7. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szépen visszacsuknám az ajtót és elmennék valahova inni ...
2011. márc. 7. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ó, hát ez nagyon kellemetlen. Hagyja el a lányt , a haverjával úgyszintén szakítsa meg a kapcsolatot, és mielőbb költözzön el. Most szar, de az idő segít...És a legnagyobb büntetés a kis ribancnak úgyis ez, ha elhagyják. A havernak meg szintén szar lesz.
2011. márc. 7. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Mármint a kedvese és a lakótársa szűrik a levet?Szólnék a srácnak, hogy keressen másik albérletet.A csajjal meg még diplomácia sem.

És nem csuktam volna vissza az ajtót, hanem odahúzok egy széket és nézném, nekem nincs szégyelnivalóm.

2011. márc. 7. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

"És nem csuktam volna vissza az ajtót, hanem odahúzok egy széket és nézném, nekem nincs szégyelnivalóm."

XDDDDD

Ez jó

2011. márc. 7. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Csak nézni, majd ők reagálnak...XDD
2011. márc. 7. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Beállni harmadiknak? Tudom, hogy ezért jól le fogtok pontozni, de elismerendő, hogy a legkevésbé szokványos, közhelyes megoldás, amire nem számítana senki. A megdöbbentés erejével hatna. Utána meg lekoptatni mindkettőt.
2011. márc. 7. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Én is csendben becsuknám az ajtót, szerintem a közömbösség jobban fáj még egy állítólagos barátnak is, mint egy hatalmas pofon.
2011. márc. 7. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Ez valóban nem lehet könnyű.

A lányt elhagynám, a sráccal megszakítanám az állítólagos barátságot.

De lenne egy kérdésem.

A barátja sose próbált meg beszélni vele és a barátnője olyasféléket pl.: szép a barátnőd, szerelmes vagyok belé...

2011. márc. 7. 13:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kíváncsi lettem volna, arra aki átélt hasonlót is.

2011. márc. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!