Elmondtam egy fiúnak hogy szeretem ő meg elutasított először még rám sem nézett most meg kacsintgat és ˝hirtelen" nagyon jóban lettünk én pedig össze vagyok zavarodva. Ti ilyenkor mi tennétek?
bocs, de hülye voltál.
normális, tartással rendelkező női egyed nem vall szerelmet pasinak.
inkább hagyd a francba, mert nyeregben érzi magát és csak ki fog használni vagy hülyíteni.
Beleképzelem magamat a fiú helyébe: Egy lány azt mondta nekem, hogy szeret. Gyanakvó vagyok, nem tudom, hogy miért mondta. Vagy csak viccel velem? Mit tegyek? Teljesen megzavart! Ó, de most rájöttem, hogy milyen csinos, milyen helyes! Tényleg, mintha nem hazudott volna! Már a szívem is hevesebben dobog, ha meglátom!
Körülbelül ennyi....
megmondanám, hogy mivel elutasított, én azt komolyan vettem, nem futok olyan szekér után, ami nem vesz fel, úgyhogy mondja meg, hogy ezek után mit akar???
Ha járni, udvaroljon :D
Örülj neki és ne kombinálj tovább majd lesz ami lesz.
Ha már egyszer azt mondtad neki hogy szereted (ezt én sem értem egészen ha nem voltatok egy pár minek csináltad) most min gondolkodsz? Lehet tetszel neki, lehet, hogy csak ki akarja használni, hogy szereted, lehet ő is odavan érted csak teljesen ledöbbent de attól hogy gondolkodsz rajta nem fogsz rájönnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!