Még terhesen szétmentünk a párommal, azóta volt neki 2 barátnője, próbáltam visszazerezni de mindig elutasított. Nagyon szeretem, mit tegyek? Most bunkó vagyok mindig vele, ez jó taktika? Ti mit tennétek?
Szia,
szerintem hagyd. Aki képes az általa teherbe ejtett nőt magára hagyni, az nem érdemli meg, hogy fuss utána.
Én semmi esetre sem lennék vele bunkó, csak semleges, azaz, ne lássa, hogy epekedsz utána!!! Viszont azt lássa, hogy milyen szépen éltek a gyerekkel, egy kedves, boldog világban, ahová esetleg Ő is visszakívánkozna. Mindig csinosan, visszafogottan fogadd, nem szabad észrevennie, hogy miatta öltözél úgy vagy sminkelted magad, próbáld meg észrevétlenül visszahódítani!
Várni kell türelmesen, de ha bunkó leszel vele, esetleg csak örülni fog, hogy megszabadult Tőled és elijeszted. Esetleg tegyél úgy, mintha lenne vki ki az életedben, aki nem annyira komoly még, de éreztethetnéd, hogy bármi lehet a dologból, tehát tedd féltékennyé, hátha Ő fog epekedni utánad egy idő után:)!!! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!