Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek erre, hogy fognak...

Szerintetek erre, hogy fognak reagálni a lányaim? 44/F

Figyelt kérdés

Van egy 17 és egy 19 éves lányom, az anyjuktól elváltam még régen.

A jelenlegi párom egy 20 éves lány.

Kicsit félek attól ,hogy ki fognak borulni ha megtudják ,hogy majdnem velük egy korú a párom.

2011. okt. 20. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/131 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a gyakorikérdések oldal nélkül döntsd el sürgősen,mennyire fontos neked ez a két /három/ kapcsolat!
2011. okt. 20. 22:35
 42/131 A kérdező kommentje:

"Egy alkoholista papatol menekul a parod, es te tudod megadni azt, amit az apja nem tudott! A lanyaid is erezhetnek igy, es barmikor kereshetik mashol azt az apai szeretetet, amit nem kaptak meg gyermekkorukban!"

Tőlem megkapták az apai szeretetet.

2011. okt. 20. 22:36
 43/131 anonim ***** válasza:
40%
ebből a kérdésből miért kell azt leszűrni nem foglalkozott a gyerekeivel gyerekkorukban?normális vagy?hogy lehet ilyenekkel dobálózni??semmi köze a kettőnek egymáshoz!kérlek ne bánts meg másokat, mert más a világnézeted....
2011. okt. 20. 22:36
 44/131 anonim ***** válasza:
35%
Nekem apám annyi mint te, én meg 20 vagyok, de őszintén, egyáltalán nem zavarna, ha összeállna egy 20évessel. Ha normális, jóban leszünk, ha nem, akkor meg nem, ennyi. Nem a kora alapján ítélném meg. Apám felesége harmincvalamennyi, lassan 40 szerintem.. és egy idióta. Nem a kortól függ.
2011. okt. 20. 22:37
 45/131 anonim ***** válasza:
84%
Egy 44 éves férfi ne legyen együtt egy 20 éves lánnyal! Liberálisnak tartom magam alapvetően, de ilyet azért nem tolerálnék.Számomra ízléstelen. Egyébként 25 éves vagyok, ha az apám ilyet csinálna, biztos, hogy többé nem tudnám tisztelni. Szeretni igen (habár nagyot csalódnék benne), de tisztelni semmiképpen. Legyen már egy férfinek ennyi tartása és erkölcsi érzéke. Miért nem tud legalább megközelítően a korosztályából választani?
2011. okt. 20. 22:38
 46/131 anonim ***** válasza:
28%

Válaszolók!

Egy 44 éves férfi biztosan ÖREG?????

Az unokatesóm 45,piszok jóképű,tök normális,a fia 22 éves,a kicsi lánya 2 a 29 éves második feleségétől.És boldogok!!!

2011. okt. 20. 22:38
 47/131 anonim ***** válasza:
88%
Nem, egy 44 éves férfi önmagában még nem öreg, de egy 20 éves lányhoz igen!
2011. okt. 20. 22:40
 48/131 anonim ***** válasza:
75%

Az eddigi válaszok kemények sokszor, de sok igazság is van bennük, bár a tálalás biztos szíven üt.

Háát, necces. Elsőre biztos nem fognak ujjongani. De ha nem akarsz belőle mostohaanyukát csinálni, akkor ha amúgy szimpatikusak egymásnak,akkor nem lesz gond.

Aztán, hogy ez a kapcsolat mennyire lesz hosszútávú (bár ezt nem kérdezted)... Egy átlagos férfi és egy átlagos nő esetében (nem tudom, hogy ti azok vagytok-e), nem fog működni. Rájössz, hogy te mást akarsz, ő mást akar és elengeded majd.

2011. okt. 20. 22:42
 49/131 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes hogy pár embernek természetes az ha egy 44 éves pasas kikezd egy 20 éves lánnyal.De régebben olvastam hogy egy nőt undorítónak tartott valaki,mert a nő az adott kérdésre válaszolva leírta,hogy 10 éve boldog házas a 8 évvel fiatalabb a férjével.Ha jól emlékszem a nő 38 éves a férje 30..

De válaszolok a kérdésedre.Én nem csodálkoznék azon ha a lányaid ki borulnak,és durvának fogják tartani a helyzetet.A nagybátyám követte el ugyanazt a hibát amit most te.Amikor az unokatesóm(a lánya 20 éves volt) a nagybátyám bemutatta neki a barátnőjét.Azt már tudta hogy az apjának van valakije csak azt nem tudta hogy 21 éves a nő. Képtelen volt elfogadni,hogy az apja olyan nővel kavar aki a lánya lehetne..Igyekezett kevesebb időt tölteni az apjával,de amikor elment hozzá igyekezett nem bunkó lenni..Mégis tombolt amikor a nő állandóan azzal jött,hogy ő a mostohaanyja...Másfél évig éltek együtt,majd a csaj lelépett egy korban hozzáillő pasassal..

2011. okt. 20. 22:42
 50/131 anonim ***** válasza:
61%

Azon gondolkodom, ha így hangzott volna a kérdés: "Lehet boldog együtt egy 44 éves férfi és egy 20 éves lány, ha érdek nélkül szeretik egymást?"

A lányaidról semmit nem tudnánk (azt sem, hogy egyáltalán vannak).

Szerintem ennél a variációnál már kapnád a sok ovációt, gratulációt, biztatást. Miért? Mert ott csak a férfit látnánk benned, aki nem öreg, élete legszebb éveit tapossa stb. Max. azt kapnád meg, hogy apakomplexusos a lány.

De a ténylegesen kiírt kérdésnél nem elsősorban a szerelmes férfit látjuk (bár az számomra nem derült ki, mennyire szerelem és komoly -e a kapcsolat), hanem az apát. Az apa-képhez (optimális esetben) általában milyen fogalmak társulnak: felelősségvállalás, életre nevelés, példamutatás, biztonság. Nem véletlen dobálóznak többen azzal, hogy rossz apa vagy (amit pedig reálisan nem szűrhetünk le ennyi infóból.)

Ha össze tudod hozni a férfit és az apát egy ilyen szituban úgy, hogy nem sérülnek a lányok, akkor jó irányba haladsz.

2011. okt. 20. 22:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!