Szerintetek erre, hogy fognak reagálni a lányaim? 44/F
Van egy 17 és egy 19 éves lányom, az anyjuktól elváltam még régen.
A jelenlegi párom egy 20 éves lány.
Kicsit félek attól ,hogy ki fognak borulni ha megtudják ,hogy majdnem velük egy korú a párom.
22:16
Igen, de nem bírnám elviselni ha a lányomat egy velem egykorú pasas fűzné.
Tudom egy kicsit képmutató vagyok.
"Egyébként milyen a viszonyod a lányaiddal?"
Nagyon jó.
En is remélem, hogy a pàrod szülei ugyanùgy ki fognak nyirni. Vagy talàn nincs neki pàrtfogoltja, ja és remélem nem a fõnöke vagy.
A lànyaidat jobb is ha nem avatod ebbe a buta dolgaidba, mivel màsok is irtàk, tenylég nem fog sokàig tartani, talàn ameddig pénzed van.
A volt feleségnek pedig a legkevesebb beleszólása sincs, hogy a volt férje hány éves lánnyal kavar. Elváltak és kész. Legfeljebb megbosszulja egy 20 éves fiúval.
A lányok meg már nagyok, nincs szükségük pótmamára. Ezért hát nekik is jobb lenne, ha eleve nem ellenségesen fogadnák az új barátnődet. Ha mégis, remélem tudod, merre kell "húznod" Te már egy új család leszel, ezért a sajátoddal kell foglalkoznod!
44 éves Férfi létedre, pláne, hogy 2 lányod is van lehetne benned annyi tartás, hogy nem egy 20 éves Növel/lánnyal kezdessz b@szki!
Szerintem most van még két lányod, de nem sokáig, mert el fognak fordulni az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!