Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek erre, hogy fognak...

Szerintetek erre, hogy fognak reagálni a lányaim? 44/F

Figyelt kérdés

Van egy 17 és egy 19 éves lányom, az anyjuktól elváltam még régen.

A jelenlegi párom egy 20 éves lány.

Kicsit félek attól ,hogy ki fognak borulni ha megtudják ,hogy majdnem velük egy korú a párom.

2011. okt. 20. 22:06
 101/131 anonim ***** válasza:
81%

engem csak az érdekelne, hogy hogy tud nőként tekinteni a lányaival egykorú kiscsajra?

ha nekem valami apámkorú hapsi elkezdené csapni a szelet, tuti csak arra tudnék gondolni...

akárki akármit mond, ez sztem nem normális. 10-12 év körkülönbség még belefér, de az sem ennyi idősen, hanem jóval később, amikor már mindkét fél kiforrott személyiség.

nem nagy etwas egy kis 20 évest hülyíteni, szóval ne dagadjon a melled.

2011. okt. 21. 11:00
 102/131 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem. Még mindig sokakat a sztereotípiák vezérelnek.

Nőként tekinteni. Apaként tekinteni. Stb stb.

Nem hallottatok még arról, hogy a szerelem "vak"? :)

Azt, hogy valakit szeretünk, az emocionális dolog, nem tudati.

Vagy most tényleg a sztereotíp társadalmi konvenciók miatt hagyja el azt, akit szeret, mert "mi lesz, ha megszólják"?

Neee....

Ha szeretitek egymást, akkor ne hagyjatok senki által éket verni magatok közé! Mellesleg megjegyzem, hogy a lányoknak is el kell fogadniuk az új helyzetet, hiszen nem a rovásukra megy.

2011. okt. 21. 11:07
 103/131 anonim ***** válasza:
79%

Hát,akkor tessék az én történetem is:

Szüleim elváltak,amikor 17 éves voltam,borzalmasan viseltem.

Amikor,19 voltam apám beállított egy 17.5!!!!4444!!!nnnéggyyy!!! évessel:D

Így álltam néztem a fiatal kiscsajt,akinek olyan félelme volt a szemében tőlem és anyámtól, hogy egyszerűen úgy de úgy élveztem a helyzetet,hogy leírni nem tudom.Behívtuk őket,megismerkedni, és porig aláztam a csajt,azzal hogy buta,hogy kurv@,hogy apakomplexusos,hogy tanulatlan pénzéhes pi-csa.Szerencsémre apám nem költözött messze,csak szomszéd utcára,így elég gyakran találkoztam a csajjal és állandóan oltottam.

Vége az lett,hogy egyszer haza fele jöttem és láttam,hogy a padon olvas a kis parkban,valahogy "annyira" bájos volt és ártatlanul védetlen,hogy nem akartam újra kötöszködni,leültem mellé és kérdeztem mit olvas.Kiderült,hogy ezt a könyvet én is olvastam és imádtam,ő pont most fejezte be így kibeszéltük a könyvet,elkezdett esni beültünk egy kávézóba felmerültek normális témák is,tényleg buta a kiscsaj,apja verte,nem érdekli mi van vele.Anyját sem érdekli." ő csak menekült ".A legjobb vicc a sztoriban,hogy azóta mi legjobb barátnők lettünk,apámat meg kidobta,mint macskát szarni:D

Most egy egyetemre járunk és egy év múlva be is fejezzük.

Lenyúltam apám csaját!:D

2011. okt. 21. 11:42
 104/131 anonim ***** válasza:
82%

Szokásom nem elolvasni a válaszokat az ilyen "vérlázító" kérdéseknél, így csak az alap kérdésre reagálnék.

Én 21 éves vagyok, apám 52. Ha most ő egy 25-26 evés csajjal hetyegne, szóba se állnék vele.

Lehet, hogy gyerekes vagyok, de szerintem egy apa ne induljon rá egy olyan csajra, akivel a lánya együtt homokozhatott oviban....

De majd az idő eldönti!

2011. okt. 21. 11:50
 105/131 anonim ***** válasza:
71%

Én már azt is furcsállanám,ha az apám egy 30 éves csajjal lenne együtt,nemhogy egy huszévessel,de egy idő után biztos megszoknám a helyzetet.

Normális esetben egy 40-45 év körüli nő illene hozzád,de ha szeretitek egymást,ne törődjetek mások véleményével.A lányaid is megszokják előbb-utóbb a lányt,ha látják rajtad,hogy boldog vagy.

2011. okt. 21. 11:56
 106/131 anonim ***** válasza:
79%
Mit akarsz egy 20 éves lánytól?! NE mutasd be nekik, legyen inkább titkos szeretőd. Én hatalmasat csalódnék apámban, nem tudnám többé tisztelni, szégyellném. Jobb, ha titokban marad, de még jobb lenne, ha keresnél magadnak egy 35+-ost, annak még örülhetnek is. Abszurd.
2011. okt. 21. 12:15
 107/131 anonim ***** válasza:
13%

Nem olvastam végig a válaszokat, mert 11 oldalnyi már most.

Eléggé érdekes a helyzeted Kérdező.

Mindazonáltal úgy gondolom, hogy csak akkor mutasd be a lányaidnak az új kedvesedet, ha tényleg-tutira biztos vagy abban, hogy ez hosszútávú lesz. Hiába nagyok már, nekik sem mindegy, hogy az édesapjuk kivel van, és hányszor cserélgeti a partnereit.

Magamból indulok ki, én biztosan nem verném a fenekemet a földhöz örömömben, sőt, biztos szurkálódnék a lánnyal egy kicsit. De ha azt látnám, hogy Apum tényleg őt akarja, és a lányon is látnám, hogy nem csak kihasználja az Apumat, akkor nyelnék egy nagyot.

2011. okt. 21. 12:22
 108/131 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató válaszokat.

Ma estére áthívtam őket vacsorára, és akkor megismerkednek.

2011. okt. 21. 12:28
 109/131 anonim ***** válasza:
48%
Majd írd meg lécci, hogy fogadták. Amúgy tudnak róla, hogy létezik a barátnőd, vagy most fognak szemesülni vele? (nem olvastam korábbi kommenteket, lehet hogy már írtad).
2011. okt. 21. 15:14
 110/131 anonim ***** válasza:
15%

Ma 12:15 írta: "Jobb, ha titokban marad, de még jobb lenne, ha keresnél magadnak egy 35+-ost, annak még örülhetnek is."

Na kedves kérdező, megmondták a frankót, hogy hogyan KELL csinálni.

:/

Na szerintem inkább ez az az abszurd -,-'

2011. okt. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!