Szerintetek erre, hogy fognak reagálni a lányaim? 44/F
Van egy 17 és egy 19 éves lányom, az anyjuktól elváltam még régen.
A jelenlegi párom egy 20 éves lány.
Kicsit félek attól ,hogy ki fognak borulni ha megtudják ,hogy majdnem velük egy korú a párom.
engem csak az érdekelne, hogy hogy tud nőként tekinteni a lányaival egykorú kiscsajra?
ha nekem valami apámkorú hapsi elkezdené csapni a szelet, tuti csak arra tudnék gondolni...
akárki akármit mond, ez sztem nem normális. 10-12 év körkülönbség még belefér, de az sem ennyi idősen, hanem jóval később, amikor már mindkét fél kiforrott személyiség.
nem nagy etwas egy kis 20 évest hülyíteni, szóval ne dagadjon a melled.
Nem értem. Még mindig sokakat a sztereotípiák vezérelnek.
Nőként tekinteni. Apaként tekinteni. Stb stb.
Nem hallottatok még arról, hogy a szerelem "vak"? :)
Azt, hogy valakit szeretünk, az emocionális dolog, nem tudati.
Vagy most tényleg a sztereotíp társadalmi konvenciók miatt hagyja el azt, akit szeret, mert "mi lesz, ha megszólják"?
Neee....
Ha szeretitek egymást, akkor ne hagyjatok senki által éket verni magatok közé! Mellesleg megjegyzem, hogy a lányoknak is el kell fogadniuk az új helyzetet, hiszen nem a rovásukra megy.
Hát,akkor tessék az én történetem is:
Szüleim elváltak,amikor 17 éves voltam,borzalmasan viseltem.
Amikor,19 voltam apám beállított egy 17.5!!!!4444!!!nnnéggyyy!!! évessel:D
Így álltam néztem a fiatal kiscsajt,akinek olyan félelme volt a szemében tőlem és anyámtól, hogy egyszerűen úgy de úgy élveztem a helyzetet,hogy leírni nem tudom.Behívtuk őket,megismerkedni, és porig aláztam a csajt,azzal hogy buta,hogy kurv@,hogy apakomplexusos,hogy tanulatlan pénzéhes pi-csa.Szerencsémre apám nem költözött messze,csak szomszéd utcára,így elég gyakran találkoztam a csajjal és állandóan oltottam.
Vége az lett,hogy egyszer haza fele jöttem és láttam,hogy a padon olvas a kis parkban,valahogy "annyira" bájos volt és ártatlanul védetlen,hogy nem akartam újra kötöszködni,leültem mellé és kérdeztem mit olvas.Kiderült,hogy ezt a könyvet én is olvastam és imádtam,ő pont most fejezte be így kibeszéltük a könyvet,elkezdett esni beültünk egy kávézóba felmerültek normális témák is,tényleg buta a kiscsaj,apja verte,nem érdekli mi van vele.Anyját sem érdekli." ő csak menekült ".A legjobb vicc a sztoriban,hogy azóta mi legjobb barátnők lettünk,apámat meg kidobta,mint macskát szarni:D
Most egy egyetemre járunk és egy év múlva be is fejezzük.
Lenyúltam apám csaját!:D
Szokásom nem elolvasni a válaszokat az ilyen "vérlázító" kérdéseknél, így csak az alap kérdésre reagálnék.
Én 21 éves vagyok, apám 52. Ha most ő egy 25-26 evés csajjal hetyegne, szóba se állnék vele.
Lehet, hogy gyerekes vagyok, de szerintem egy apa ne induljon rá egy olyan csajra, akivel a lánya együtt homokozhatott oviban....
De majd az idő eldönti!
Én már azt is furcsállanám,ha az apám egy 30 éves csajjal lenne együtt,nemhogy egy huszévessel,de egy idő után biztos megszoknám a helyzetet.
Normális esetben egy 40-45 év körüli nő illene hozzád,de ha szeretitek egymást,ne törődjetek mások véleményével.A lányaid is megszokják előbb-utóbb a lányt,ha látják rajtad,hogy boldog vagy.
Nem olvastam végig a válaszokat, mert 11 oldalnyi már most.
Eléggé érdekes a helyzeted Kérdező.
Mindazonáltal úgy gondolom, hogy csak akkor mutasd be a lányaidnak az új kedvesedet, ha tényleg-tutira biztos vagy abban, hogy ez hosszútávú lesz. Hiába nagyok már, nekik sem mindegy, hogy az édesapjuk kivel van, és hányszor cserélgeti a partnereit.
Magamból indulok ki, én biztosan nem verném a fenekemet a földhöz örömömben, sőt, biztos szurkálódnék a lánnyal egy kicsit. De ha azt látnám, hogy Apum tényleg őt akarja, és a lányon is látnám, hogy nem csak kihasználja az Apumat, akkor nyelnék egy nagyot.
Köszönöm a biztató válaszokat.
Ma estére áthívtam őket vacsorára, és akkor megismerkednek.
Ma 12:15 írta: "Jobb, ha titokban marad, de még jobb lenne, ha keresnél magadnak egy 35+-ost, annak még örülhetnek is."
Na kedves kérdező, megmondták a frankót, hogy hogyan KELL csinálni.
:/
Na szerintem inkább ez az az abszurd -,-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!