Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyának, hogy hol...

Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?

Figyelt kérdés

Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...

Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.

Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS

Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.

Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?

L/15

2011. okt. 19. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%

3 eve egy fiuval elmentem SETALNI(!!!) es azt hazudgalta mindenkinek, hogy lecumiztam meg szexeltunk es milyen jo volt stb. A pofamrol szakadt le a bor a szegyentol, hiaba mondtam el az igazat, kevesen hittek nekm. Es meg en kellett magyarazkodjak...

20L

2012. márc. 17. 10:08
 62/65 anonim válasza:
100%
Egy fiú nem hív el lányt magához "beszélgetni". Ha meg mégis, akkor ahhoz nem kell ott aludni. Le akar feküdni veled ez 100%.
2012. aug. 7. 00:35
 63/65 anonim válasza:
100%
ne légy buta!
2012. aug. 7. 00:35
 64/65 anonim ***** válasza:
Úristen, most végigolvastam a kommenteket, és miért feltételezitek azt, hogy le akar feküdni vele? Nálam is aludtak már lányok és nem volt szex, meg semmi ilyesmi.
2022. márc. 31. 19:12
 65/65 anonim ***** válasza:

Ehhez még nagyon fiatal vagy majd pár év múlva kísérletez ilyenekkel addig ne nagyon.

Hidd el tudom, hogy nagyon szeretnéd viszont azt is meg kell értened, hogy anyukád okkal nem bírja ezt a srácot még ha te most nem is látod még ezt s csak szeretne téged megvédeni, vigyázni rád.

Így azt kell mondjam, hogy ne tedd ha még is annyira nagyon nála akarsz aludni akkor mindenképp tudjon róla anyukád, hogy hol vagy hisz bármi sülhet ki a dologból s ha baj van lehet nem fog tudni segíteni.

Ezeket pedig úgy mondom, hogy 4 évvel idősebb vagyok nálad s átéltem már ezt azt. Bízz Anyukád megérzéseiben. Ettől még nem azt mondom, hogy ne ismerkedj a sráccal csak ne aludj ott úgy hogy még semmit sem beszéltetek meg.

júl. 24. 03:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!