Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyának, hogy hol...

Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?

Figyelt kérdés

Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...

Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.

Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS

Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.

Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?

L/15

2011. okt. 19. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
Inkàbb foglalkozz a tanulàssal, jobban jàrsz. Anyukàdnak meg mondd csak meg szépen, hazugsàgba soha ne keveredj, és a bizalmat ne veszitsd el.
2011. okt. 19. 22:11
 12/65 anonim ***** válasza:
16%

Ha ennyire fontos neked,menj el,csak mondd,hogy barátnődhöz mész,de tényleg csak akor csináld ezt,ha nagyon fontos!!

DE ne feküdj le vele,ne engedd neki!!!!!

2011. okt. 19. 22:11
 13/65 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag, azert hivott el magukhoz mert gerincre akar vágni. ezt jo, ha az eszedbe vésed, feldolgozod, és elfogadod. Es ha nem akarsz idejekorán a könnyen kapható lányok közé tartozni, akkor NEM alszol ott. elhiszem, h azt hiszed a kis romantikára éhes sziveddel, h majd könnyek és párnák között szerelmet vall neked, és összebujva, egymas karjaiban zuhantok álomba...de hidd el, ha szerelemet akarna vallani, azt délután is megtehetne, hiszen minden nap ott vagy. Szóval a szomorú igazság: meg akar dxgni. Csekkolgatja a határaidat, hgy vajon igen-t mondasz e a "meghivasra" (es még te érezd magad megtisztelve, h meghivott...na neee...), vagy nem. Ès ha igen-t mondasz, akkor ö azt úgy fogja gondolni, hogy nyert ügye van. legyen eszed, mondjad le még most. Különben megmondom mi lesz: Ottalszol, anyukadat atvered, de ez ugyis ki fog derulni, mert ha tegyuk fel szexeltek, akkor ne gondold, h a gyerek magaban fogja tartani... el fogja meselni a haveroknak, azok meg tovabbmondjak. Tehat nagy valoszinuseggel meg fogjak tudni sokan, mivel mint irtad, nincs is köztetek kapcsolat, vagyis valami van, de "még nem sikerült megbeszélni". Gondolom azeert nem kerult ra sor, mert a csavo nem akarja... Szoval ott tartunk, hogy anyukadat atvered, es ki fog bukni, ha megtudja, hogy eljatszottad a bizalmat. Bar gondolom ez most teged annyira nem hat meg, viszont itt a masik: indok, ami majd meghat (jobb esetben): a gyereknek ha könnyen adod magad, ugy lesz vele, h könnyen jött könnyen megy, hidd el, h nem kellesz majd neki. Ne ertekeld le sajat magad! mert akkor annyit is fogsz érni.

Ha nem-et mondanal, es talalkozgatnatok tovabbra is, akkor meglathatnad, hogy mennyire gondolja komolyan, mennyire kitarto...

NE ALUDJ OTT, mert meg fogod bánni, erre megesküszöm neked most.

2011. okt. 19. 22:12
 14/65 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy buta ribanc, de szerintem is gyanús ez az alvás dolog... beszélgetni nem csak éjszaka lehet. Először derüljön ki, hogy komolyak a szándékai, aztán lehet beszélgetni ottalvásról.
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Előbb jöjjetek össze, járjatok egy ideig. Az együtt alvás ráér még.
 16/65 anonim ***** válasza:
98%
Osztàlytàrsad és nem gondolod mindent ki fog pletyizni rólad a baràtaidnak? Mindenki majd kinevet és ùjjal fog mutogatni ràd. Hiànyzik ez neked, akkor aludj mellette.
2011. okt. 19. 22:14
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj, akkor nem kell hazudnod sem. Nem dumcsizni akar, garantálom neked. El vagy varázsolva.

17/F

2011. okt. 19. 22:15
 18/65 A kérdező kommentje:

De az egyik volt barátnőjével jóban vagyok és Ő elmondta,hogy nem minden lányt hív el magukhoz ott aludni...

Tökre örülök,hogy elhívott magukhoz aludni,mert eddig csak délutánonként voltam ott és már akkor is mondta,hogy igazán maradhatnék...

2011. okt. 19. 22:17
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen együtt alvásokbol nem csak együtt alvás szokot lenni.Ne legyél naiv,lehet hogy a fél osztály már tudja, csak te nem mik a szándékai veled.

Aludj a saját ágyadban szombaton a te érdekedben.

2011. okt. 19. 22:19
 20/65 A kérdező kommentje:
És nem akarok vele lefeküdni,ha Ő erőlteti a dolgot,akkor leállítom és kész...Eltudom dönteni,hogy mit szeretnék és mit nem.
2011. okt. 19. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!