Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?
Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...
Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.
Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS
Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.
Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?
L/15
ja, persze, bevallja, h mekkora hősszerelmes, te meg a karjaiba omlasz. aztán hétfőn meg ezzel lesz tele a suli, h megdugott. aztán majd dob a fenébe.
sokat kell még tanulnod, mire megtudod milyen keveset tudsz.
bocs, de szerinted mennyire tart majd téged, ha első este lefekszel vele?
eddig minden komoly kapcsolatomnál legalább 2 hónapot vártam az ágybéli tevékenységekkel. meg is becsültek a fiúim, nem csak lyuknak néztek.
dönts el, hogy te mi akarsz lenni.
Nézd kislány, én nem akarlak, és nem is foglak bántani (nem olvastam végig a válaszokat, de valószínűsítem a szidást)
Én is így jártam. iszonyú szerelmes voltam a legjobb barátomba.
ő pedig csúnyán kihasznált, mikor észrevette. Pasik.
Hiába van azóta férjem, akit imádok, egy kislányunk és a fiunk a pocimban, de annak az esetnek nyoma maradt bennem. A férjemen kívül nem bízok meg egy pasiban sem.
szinte a saját apámmal nem tudok beszélgetni.
Ha csak beszélni akar, tegye meg délután.
Nem éri meg átverni anyukádat!
Hát nem lesz ám ciki, mikor a szülőin a srác szüleitől tudja meg anyuci, hogy a gyerekek már egymással dugnak, aztán nem csak a jegyeid miatt kapsz otthon, hanem azért is, mert egy rüfke vagy. XD
Talán az ilyen reális szitukba is gondolj bele. És nem tartod magad egy ócska ribancnak, de ha egy pasinál alszol, az egész iskola tudni fogja, hogy az vagy. Mert egy 15 éves fiú nem szerelmi vallomást akar tenni neked ilyen helyzetben, ezt én is megerősíthetem neked. xD
Szvsz mondd el anyádnak, mert ha később derül ki (úgyis ki fog), az oltári nagy égés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!