Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyának, hogy hol...

Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?

Figyelt kérdés

Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...

Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.

Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS

Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.

Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?

L/15

2011. okt. 19. 21:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
No mi történt? :-) Szerelmet vallott? :-)
2011. okt. 23. 12:27
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha már egyszer feltetted ezt a kérdést, és izgalomba tartottál, akkor áruld már el: szerelmet vallott?
2011. okt. 23. 14:26
 53/65 A kérdező kommentje:

Igen,elmondta,hogy szeret meg hogy talán lehetne köztünk több is a barátságom kívül és hogy ezt már régóta elszerette volna mondani,csak azt hitte,hogy nekem más tetszik.

Amúgy nem feküdtem le vele és Ő sem erőltette a dolgot,szóval erről ennyit.

2011. okt. 23. 14:50
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
Ó, hurrá! És elmondtad anyukádnak?
2011. okt. 23. 18:03
 55/65 A kérdező kommentje:

Nem.

Majd ha komolyabb lesz a ráccal a kapcsolatunk,akkor elmondom neki.

2011. okt. 23. 18:22
 56/65 anonim ***** válasza:
100%

yeah! ezen idegeltem magam egesz nap!

vegre tudok majd aludni.

gratulalok amugy, h nem vagtad hanyatt magad, tehat lehet a dologbol valami. na joejt!

2011. okt. 24. 00:22
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak úgy tudja elmondani hogy mit érez irántad, ha nála alszol?
2011. okt. 31. 10:42
 58/65 anonim válasza:
mondd az igazat, a későbbiekben nagyon szar lesz ha kiderül mert semmit sem fog megengedni ...
2011. nov. 19. 21:55
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van veletek?:) :D
2011. dec. 29. 20:04
 60/65 A kérdező kommentje:

2 hónapja együtt vagyunk és imádjuk egymást (:

Mondtam neki az elején,hogy nem akarok vele azonnal lefeküdni és Ő ezt megérti,nem is erőltet semmit.

Anyának még nem mondtam el a dolgot,mert nagyon nem bírja a barátomat,pedig még nem is tudja,hogy együtt vagyunk...

2011. dec. 29. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!