Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?
Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...
Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.
Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS
Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.
Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?
L/15
Képlet: elmész, ott alszol, tegyük fel hogy nem fekszetek le.
Hétfőn elmondja mindenkinek az osztályban, hogy hűűűű ott aludt nálam a csaj és izé meg hozé.
Miért kell hímnemű osztálytársaknál aludni 15 évesen? Csak úgy, hogy barátok vagytok, nem hiszem hogy felajánlaná.
"mert mondani szeretne valamit" - ahhoz nem kel a fr.ágy.
Olyan jó, csak úgy együtt járni..15 évesen.. ne hagyd ki, a fr.ágyas dologra lesz még később időd, ne kezd el, erre csak ez a pár év itt,15-18körül
anyukád nem fog elengedni, szóval mondd azt hogy a barátnődnél alszol(olyat mondj akit anyukád is kedvel)
sok sikert XD
"És nem akarok vele lefeküdni,ha Ő erőlteti a dolgot,akkor leállítom és kész...Eltudom dönteni,hogy mit szeretnék és mit nem."
Uhh, igaza volt az első válaszolónak, akit nem ismételnék meg. Látszik, h sosem láttál még pasit közelről, de hogy a gondolkodásukat sem ismered, az is tuti.
Ha befekszel az ágyába, az nálad azt jelenti, h jajj, de milyen hatalmas romantika lesz, meg gyertyafény és lelkizés, beszélgetés, esetleg elcsattan a kapcsolat kezdetét jelző csók. Szerinted ő is így gondol erre? Hát NEM.
Nála ez azt jelenti, hogy igen könnyen adod magad, hiszen még járni sem kell ahhoz, h rávegyen egy kellemes numerára. Ja, és csak hogy tudd, ha a pasik már rákészülnek a dologra, esetleg még fel is húzod, nem annyira szoktak annak örülni ha a 'célegyenesben' azt mondják nekik, h bocs, de nem. Csak ezt nyilván vki intelligensen, valaki pedig durván reagálja le. Tippelek, h a mini Dun Juan nem az intelligens kategória.
Na, így ennyit, többet énem koptatom a billentyűket (másoknak is ezt javaslom), mert ahogy látom, neked tökmindegy, a kicsi agyacskádban nincs elég értelem ahhoz, h ezt felfogd.
Húúú! Remélem azért feltűnik majd, hogy a többség mit kér tőled és elgondolkozol rajta. Nem azért mondják, mert ki akarnak veled tolni vagy mert nem értik, hogy mit mondasz. Csak picit tapasztaltabbak nálad és jót akarnak.
Amúgy a lényeg, hogy soha ne add magad könnyen egy fiúnak sem. Ne az ágyában valljon neked szerelmet, hanem egy romantikus randi keretében és vállaja ezt a barátai előtt is. Akkor lehet gondolkodni hogyan tovább, már, hogy őszinte legyek, azért 15 évesen még várnék az ottalvással, akár szerelm, akár nem.
Remélem jól fogsz dönteni! :)
"mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam."
Ébredj fel kislány és aludj otthon!
Mindig úgy indul, hogy "jaaaaajj, egy ágyban kell aludnunk, de nem lesz seeeemmi"
Utána jól meg leszel húzva x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!