Elmondjam anyának, hogy hol fogok aludni vagy inkább mondjak valami mást?
Szombaton az egyik fiú barátomnál fogok nagy valószínűséggel aludni,aki iránt én már jóval többet érzek,mint barátság és Ő is irántam,de még nem sikerült megbeszélni,hogy mi is van köztünk...
Mivel franciaágy van a szobájában,ezért nem különágyban fogunk aludni...nem tudom,hogy elmondjam-e a dolgot anyának vagy inkább mondjam azt,hogy valamelyik barátnőmnél alszom.
Csak mert anya szinte semmit nem enged meg,a srácról meg elég sokat tud(gyűlöli,mert szerinte csak egy "elkényeztetett szépfiú,aki minden csajt megakar...",de ez nem igaz,én már megismertem és nem ilyen,egyáltalán!),szóval nem hiszem,hogy engedné,hogy nála aludjak.Szerintem ha elmondtam volna neki,hogy minden délután ott vagyok náluk,akkor régen szobafogságban lennék. :SS
Mindenképpen ott szeretnék aludni,mert gondolom azért hívott el magukhoz,mert mondani szeretne valamit és lehet,hogy végre elmondja,mit is érez irántam.
Elmondjam anyának,hogy a fiúnál alszom vagy ne?
L/15
Szerintem úgyis azt csinál majd amit akar, mindegy hogy mit mondunk neki. Már a kérdés ugye eleve az volt, hogy megmondja-e az anyjának, nem az, hogy ott aludjon-e.
De azért remélem minimálisan sikerült meggyőzni. Nekem még mindig kicsit abszurd, hogy a 15 éves srác odahívja aludni.Pedig az anyjának szerintem igaza van.
na csók
Gumit vigyél, mert ha ott alszol kelleni fog.
Ja, és tudakold meg, hogy a hős lovag szülei nem utaznak-e véletlenül el éppen akkor.
Jajjj... persze, hogy szexet akar!!!!!!!!!!!!!!
Vigyázz magadra, légy észnél, és hallgass az idősebbekre (ránk és anyukádra is!).
Eszedbe ne jusson ott aludni. Különben is, miért aludnál ott????????????
Amúgy kérdésem a fiú szüleihez:
1 - ŐK miért engedik meg, hogy a fiúknál ott aludjon egy kislány?
2 - Miért is vesznek FRANCIAÁGYAT a 15 éves gyereküknek...? Ezzel gyakorlatilag arra szólítják fel, hogy szexeljen...
Figyelj, néhány dolgot tudnod kell:
1- a lányok főleg szerelmre vágynak és romantikára, a fiúk pedig főleg szexre. Ez alapvető különbség, a kicsit felnőttebbek már tudják. 15 éves korban pedig a fiúk nagyon rá vannak kattanva a szex témára. Azért írtam úgy, hogy "főleg", mert nem csak, de főleg. Így sosem szabad túl hamar egy fiú karjaiba omolni, mert lehet, hogy csak úgy tűnik, hogy szerelmes, de valójában csak szexet akar. Csak akkor tudhatod, hogy őszinték az érzelmei, ha hosszabb ideje kitart melletted, udvarol szex nélkül...
2- szex útján számtalan betegség terjed. Így ha egyszer felnősz és lesz valaki, akivel komoly a kapcsolat, és szexelni akartok, menjetek el közösen átfogó orvosi vizsgálatokra, hogy egyikőtöknek sincs olyan baja, amit átadhatna a másiknak.
3- a szexből gyerek is lehet, erre is előtte kell gondolni...
A legfontosabb: a szex felnőtteknek van kitalálva, várj vele, míg elég érett leszel, és igazi társad lesz. Addig pedig hallgass anyukádra, mert ő sokat élt már, vannak tapasztalatai, és jó emberismerő...
Vigyázz magadra!
:)
Kinél lehet fogadásokat kötni?
Mert én azt modnom h a kiscsaj ugy el van szallva, h barki barmit mond, ott fog aludni.
Es kiscsillag bocs, de ahogy elnezem itt a dolgok allasat, az jön le, h te nem fogsz neki nem-et mondani. lehet, h ezzel nyugtatgatod sajat magadat, de sajnos nem leszel ra kepes mert ha arra kepes lennel, akkor azt is felfognad, h a sajat erdekedben nem kellene ottaludni. Könnyuverunek leszel titulalva ezt most megmondom, es az egesz környek tudni fogja. utana baromi egyedul fogod erezni magad, mert nem eleg h a mini donjuan ugy eldob mint egy rongyot, meg anyukad bizalmat is elveszted... szoval legyen eszed.
Akik meg azt tanacsoltak h aludj ott es mondjad azt h x baratnödnel alszol, na azok meg mar bennt vannak a könnyen kaphato lanyok taboraban es teged csak udvözölni akarnak a klubban...
Szombat utan ket eset lehetseges:
A.)mivel tudsz nem-et mondani, es nem adod magad, ezert a fiukanak leesik, h nem vagy egy buta kis ribanc aki szetteszi a labat az elsö szora. mivel nem kapott meg, kepeszteni fog, h a kegyeidbe ferközzön, megnyerjen maganak, szoval feleled benne a hires vadaszösztön, ami azt fogja eredmenyeznim h kepeszteni fog utanad. te meg tudod, h van tartásod es buszke lehetsz magadra. a gyerek ha hosszabb "udvarlas" utan megkap, akkor millioszor jobban fog ertekelni, mintha könnyeden adtad volna magad.
B.)Ottalszol... "jaj ne már, most mar ne mondjad h ne... na jo nem teszem be, csak a végét, egy kicsit, na jóooo?" na szoval megdxg, te bujnal hozza, ö elfordul a fal fele, es ö elalszik, te meg nem. na es akkor fog neked leesni kisanyam, h elbaxtad... de szo szerint. Az pokol lesz am! meg az utana következö napokban mikor rajössz h mindneki tudja es anyukad fulebe is eljutott. föleg h osztalytarsad basszus...
Ne feledd, qrvákkal teli a világ, azt barmikor talalhat, de egy baratnöt mar nehezebben. Mindenesetre kivancsi vagyok arra a szombatra szoval mindenkeppen meseld el h hogy döntöttel.
Leállítom és kész....
Hát ez nem biztos, hogy ilyen egyszerű már a pillanatban. Sőt valahol te is akarod, ha elmégy, így meg tényleg nem fog működni.
Ha javasolhatok, mondd le, ezer remek lehetőségetek lehet beszélgetésre, hogy bármi szépet mondjon, vagy szerelmet valljon. Ezt nem ágyban párnák közt szokták megtenni.
Így meg is tudhatod, hogy valóban szeret e, és melletted marad e, továbbra is sokat taliztok, vagy már egyből nem kellessz neki. De erre azért készülj fel, hogy lehet nem fogsz kelleni. Viszont ha elmégy és meg lesz a dolog, vagy ha lemondod és nem kellessz többé egyből kiderül mire is kellettél.
Hidd el, anyud tudja miről beszél, és sok 15 éves csak néz, hogy honnan tudná már. Az anyák már csak ilyenek. Ez nagyobb dolog annál, mint hogy pulcsit szeretnél, vagy bármi mást. Itt az életedről, érzelmeidről, csalódásaidról, értékrendedről, önértékelésedről is szó van. 15 évesen igen naívak voltunk mi is, de volt aki inkább az eszére hallgatott, ha az azért volt neki.
Remélem neked van, és visszatartod még a fiúknál alvástól.
Anyud bizalma ha már nem érdekel, az rég rossz, ha meg elveszted eztán ne számíts sokra. Anyud mindig az marad, és szeretni fog, és nem a bosszantásodért vigyáz rád, hanem mert szeret és félt.
22.50-es.....ez a francia ágyas rész... :D miért vesznek ilyet? mert rohadt kényelmes, azért. nekem is francia ágyam volt 14 éves korom óta, gondolom nem azért vették nekem anyámék, hogy sexeljek :DD gyökér. _DD
amúgy ha ott akarsz aludni, aludj ott, ha szexelni akarsz vele , tedd meg. a te életed. csinálsz, amit akarsz.
19L
Én anno megkértem egy barátnőm és a szüleit,hogy falazzanak nekem.Nagyon rendesek voltak!Sose derült ki,hogy nem náluk aludtam,hanem fiúnál!
Sajnos ennél jobb megoldást nem tudok!
DE: fontos lenne azt tudni,hogy a fiú szülei hogy állnak a kérdéshez!Ők engedik,hogy egy lány náluk aludjon???
A kislány ne menjen, egyértelmű.
DE: Mi az, hogy mert könnyűvérűnek lesz elkönyvelve? A fiú ugyanazt csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!