Férjek, férfiak! Megtettétek már?
Figyelt kérdés
A napokban olvastam egy érdekes blogot,amit egy prosti írt(igazából egyetemista lány). Leírta benne,hogy melyik nap hány pasi volt nála,és hogy milyenek voltak. Megdöbbentem,hogy a többség házas volt,vagy kapcsolatban élő,és azért jár k.rvákhoz,mert otthon nem kap meg valamit(volt akit nem elégítettek ki orálisan,volt aki csak az anális örömök miatt,és volt aki csak azért kereste fel,mert egyszerűen kevés neki a párja). Arra lennék kíváncsi,hogy vannak e itt olyan férfiak akik voltak már ilyen nőknél,és miért? Volt párotok,feleségetek akkor? Írhatnak olyan nők is,akik tudják,hogy a párjuk még előttük volt örömlánynál,vagy esetleg azzal "csalta meg" (hogyan toleráltátok, viseltétek,miért történt ez stb....).2011. okt. 16. 13:55
51/56 anonim válasza:
ó persze :) de ez miért is fontos? egyébként én beszéltem anyámról, szóval abból már kiderült, hogy lány vagyok.
52/56 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok :),hány éves vagy?
2011. okt. 16. 16:04
55/56 anonim válasza:
Nem olvastam el semmit se a válaszokból, de ez engem érdekelne! Eltudnád nekem küldeni privátba a blog címét?:) Előre is nagyon köszönöm!!
56/56 anonim válasza:
Azért nekem is lenne egy kérdésem! Akik k*rvához járnak, nem f*snak h elkapnak vmit? Vagy vmi vírus örökre bekerül a szervezetükbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!