Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Figyelt kérdés
A napokban olvastam egy érdekes blogot,amit egy prosti írt(igazából egyetemista lány). Leírta benne,hogy melyik nap hány pasi volt nála,és hogy milyenek voltak. Megdöbbentem,hogy a többség házas volt,vagy kapcsolatban élő,és azért jár k.rvákhoz,mert otthon nem kap meg valamit(volt akit nem elégítettek ki orálisan,volt aki csak az anális örömök miatt,és volt aki csak azért kereste fel,mert egyszerűen kevés neki a párja). Arra lennék kíváncsi,hogy vannak e itt olyan férfiak akik voltak már ilyen nőknél,és miért? Volt párotok,feleségetek akkor? Írhatnak olyan nők is,akik tudják,hogy a párjuk még előttük volt örömlánynál,vagy esetleg azzal "csalta meg" (hogyan toleráltátok, viseltétek,miért történt ez stb....).
2011. okt. 16. 13:55
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

és én írtam amúgy amire itt válaszolgattok :) és gondolom rájöttetek, hogy nem 'nagyokos hím' vagyok...

2011. okt. 16. 14:38
 22/56 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom mi volt a blog neve,kissé elkalandoztam a neten,és néztem néhány illetlen dolgot is,közben véletlenül akadtam rá,aztán kitöröltem az előzményeket,hogy a 11 éves gyerekem ne lássa,miket olvasgattam. Viszont azt határozottan tudom,hogy a blog címe nem utalt arra,hogy mit fogok olvasni(tehát nem szerepelt benne olyan,hogy kurv@,vagy prosti)!
2011. okt. 16. 14:41
 23/56 anonim ***** válasza:
Igen, rájöttünk. Buta kisfiú vagy. Pár év, és te is rájössz. :)
2011. okt. 16. 14:41
 24/56 anonim ***** válasza:
58%

Nem értem mi értelme ennek a provokativ kérdésnek.

most mégis mit akarsz hallani?

Van rengeteg ocsmány, féreg, gyomorforgató férfi, akit sörétes puskával kéne fejbelőni, de legalább ennyi riherongyos r*banc k*rva nő is van..

Egyszerűen jellem kérdése az, hogy ki milyen.

Idegesitenek a hülye általánositások, az hogy minden szép nő r*banc, meg persze ha egy férfia ronda, akkor azt csak a pénzéért lehet szeretni.

Remélem, a sok beszükült, csőlátású ember soha nem is fogja megtalálni a párját és a boldogságát!

Bocsánat a csunya szavakért, de ki kellett irnom magamból.

21/L

2011. okt. 16. 14:42
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Én nem állítom hogy minden esetben a férfia a hibás, csak az egyik válaszolónál vetettem fel, hogy ő mit tett azért, hogy a nő ne legyen elhanyagolt.

Az még továbbra is kérdés, hogy ha egy nő ilyen, akkor esküvő előtt is volt-e ennek bármilyen jele, ha pedig nem, akkor minek a hatására lett igénytelen.

Ha ilyen volt, akkor nem kellett volna elvenni.

Ha ilyen lett, akkor vissza is fordítható.

2011. okt. 16. 14:43
 26/56 anonim ***** válasza:

buta kisfiú? amúgy lány vagyok, de semmi gond.

azért vagyok buta mert nem értem anyám miért ilyen igénytelen? hogy jó ha hetente 1x fürdik-hajat mos, és fogat mosni konkrétan SOHA nem látom? és nem értem miért kövér, amikor pénze, ideje lenne edzeni? minden lehetősége meglenne, hogy normálisan nézzen ki. hú, de buta vagyok, sajnálom...

2011. okt. 16. 14:46
 27/56 A kérdező kommentje:
14:42-es! Nem haragszom,hogy kiírtad magadból,csak éppen ez hogy jön ehhez a témához? Ha esetleg bonyolultan fogalmaztam volna,a kérdésem lényege csak annyi,hogy a férfiak válaszolják meg miért mentek el prostihoz,a nők pedig azt,hogy mit szóltak hozzá,hogy a párjuk már vett igénybe ilyen szolgáltatást. Mi ezen a provokáló?
2011. okt. 16. 14:46
 28/56 anonim ***** válasza:
8%

"Még hozzátenném, hogy próbáltam úgy betenni egy dvd-t és tornázni, hogy otthon voltak a gyerekek.

Azonnal oda pattantak, hogy anya, a néni nem nyög úgy a tévében, anya én is csinálhatom, anya nézz engem, ugye hogy ügyes vagyok? Így nem lehet rendesen csinálni, meg közben 5 percenként félbehagyni, hogy megtöröljek egy taknyos orrocskát, visszarakjak egy baba lábat vagy papírrepülőt hajtogassak.”

Te egyszerűen csak lusta vagy, kicsikém. Szeretem ezeket a tipikus női kifogásokat.:) Tehát nem tudsz tornázni, ha ott vannak a gyerekek? Akkor ugye nem tudsz főzni, tv-t nézni, se más tevékenységet folytatni, ha otthon vannak a gyerekek?

2011. okt. 16. 14:48
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

Ki a fene mondta, hogy a férfi feleségének gyereke van?

Már megint megérkezett a hisztigárda akik nem bírnak mást nyomni csak ezt a szöveget, mindenféle információ nélkül.

Legalább kérdezettek basszus ne csak mocskolódjatok egész álló nap. Én is nő vagyok, de ez már vicc. Előadjátok, hogy senkinek semmire nincs ideje, de azért egymást lekörözve érkeznek ide a válaszok.

2011. okt. 16. 14:50
 30/56 anonim ***** válasza:
azért mentem el hoy megtudjam milyen is egy igazán jó nagymellü nővel lenni hát a sex ugyanaz de a melleit fogdosni hu a mai napig arra verem a bránt
2011. okt. 16. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!