Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Figyelt kérdés
A napokban olvastam egy érdekes blogot,amit egy prosti írt(igazából egyetemista lány). Leírta benne,hogy melyik nap hány pasi volt nála,és hogy milyenek voltak. Megdöbbentem,hogy a többség házas volt,vagy kapcsolatban élő,és azért jár k.rvákhoz,mert otthon nem kap meg valamit(volt akit nem elégítettek ki orálisan,volt aki csak az anális örömök miatt,és volt aki csak azért kereste fel,mert egyszerűen kevés neki a párja). Arra lennék kíváncsi,hogy vannak e itt olyan férfiak akik voltak már ilyen nőknél,és miért? Volt párotok,feleségetek akkor? Írhatnak olyan nők is,akik tudják,hogy a párjuk még előttük volt örömlánynál,vagy esetleg azzal "csalta meg" (hogyan toleráltátok, viseltétek,miért történt ez stb....).
2011. okt. 16. 13:55
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Én egyetértek a 15:02-essel. Anyukámnak sosem volt segítsége, dolgozott, háztartást vezetett és gyereket nevelt. Nem olyan volt, mint a mai világban,mégis mindig volt ideje ránk, a családjára és saját magára is. A mai napig gyönyörű..
2011. okt. 16. 15:05
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

"Érdekes, szoktam edzeni, most már kint a garázsban, "

És nyüzsög melletted két gyerek és folyamatosan beszéltetne a hasizom gyakorlatok között?

"Régebben egyszer nyári munkám volt, reggel 4ko felkeltem, elmentem futni, aztán bementem biciklivel a munkahelyre. "

Én meg reggel két gyerekkel, két iskolatáskával, két tornazsákkal, két uzsonnással megyek a suliba, majd onnan melóhelyre, ahol nincs zuhanyzó és biciklitároló. A két gyerek amúgy se mehetne biciklivel, mert nem mindig én hozom őket haza, hanem van amikor nagyszülők, és kiskocsival, amibe nem férne be a 2 bicikli meg az összes cuccunk.

De nyugi, én megoldom, nem is vagyok elhízva. Csak példa volt, hogy ezt baromi nehéz úgy megoldani, hogy a nőre hárul az összes teher, míg a férfinak csak elvárásai vannak a karosszékből.

2011. okt. 16. 15:08
 43/56 anonim ***** válasza:

Üdítő kivételként íme a válaszom a feltett kérdésre.

A párom 2 éves együttjárás után mesélte el, hogy még az egyetem alatt járt prostiknál, egyszerűen azért, mert meg akarta tanulni azt, amit még nem tudott. Én egyáltalán nem találtam benne semmi kivetnivalót. Sőt, ha azokat, amiket tud ott tanulta, akkor azok a nők igazán jó munkát végeztek, mert nagyon jól csinálja, amit csinál. :)

2011. okt. 16. 15:13
 44/56 anonim ***** válasza:
68%
Lehet mondani, hogy undorító, szánalmas, de azt is be kell látni, hogy van piaca. Rengeteg fiatal lány csinálja, úgyhogy biztos sokan járnak hozzájuk. Nem biztos, hogy nősek, bár szerintem azok között is akad jó néhány. Sok 50-es pasi van, aki ki szeretne próbálni ezt azt, de otthon nem mer szólni, így kipróbálja olyan helyen, ahol nem néznek rá furcsán.Az egyik közösségi portálon fent van egy lány, tudni lehet mivel foglalkozik, rengeteg ismerőse van, persze pasik és úgy áradoznak róla, mintha istennő lenne, és nem valami bűn ronda, szakadt pasik.
2011. okt. 16. 15:19
 45/56 anonim ***** válasza:

mi az, hogy a pasinak nem kell semmit csinálnia?

esetleg ő keresi a pénz felét-háromnegyedét, megcsinálja a ház körüli dolgokat (szerelés, stb) az én apukám még sportolni is szokott járni.. pedig ő is annyit dolgozik mint anyukám, és persze idősebb is. na mindegy.

2011. okt. 16. 15:33
 46/56 A kérdező kommentje:
50%-os válaszoló! Ne haragudj a szemtelen kérdésért,de le szoktál még feküdni a nejeddel?
2011. okt. 16. 15:33
 47/56 anonim ***** válasza:
50%

"mi az, hogy a pasinak nem kell semmit csinálnia?

esetleg ő keresi a pénz felét-háromnegyedét, megcsinálja a ház körüli dolgokat (szerelés, stb)"

Férj: Minimálbér, adósság, két bőrönd a házasság elején

Én: Kiemelkedő bér, saját lakás berendezve. Amellett hogy megcsináltam a női munkákat, még én jártam az OBIba, én cementeztem körbe a kádat, hogy ne áztassuk az alattunk lakót.

Ahol én dolgozom, ott a nők is pont annyit keresnek mint a férfiak.

2011. okt. 16. 15:48
 48/56 anonim ***** válasza:
Nem védeni akarom a válaszolót, de azért nem minden férfi ilyen, sőt a többség nem ilyen, ha neked annyira szörnyű, miért szültél neki 2 gyereket.
2011. okt. 16. 15:54
 49/56 anonim ***** válasza:
50%

15:48

arról én nem tehetek, hogy te ilyen b.alfaszt fogtál ki :D én általánosságban beszéltem

2011. okt. 16. 15:55
 50/56 A kérdező kommentje:
15:55-ös! Megkérdezhetem hány éves vagy,és milyen nemű?
2011. okt. 16. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!