Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Férjek, férfiak! Megtettétek már?

Figyelt kérdés
A napokban olvastam egy érdekes blogot,amit egy prosti írt(igazából egyetemista lány). Leírta benne,hogy melyik nap hány pasi volt nála,és hogy milyenek voltak. Megdöbbentem,hogy a többség házas volt,vagy kapcsolatban élő,és azért jár k.rvákhoz,mert otthon nem kap meg valamit(volt akit nem elégítettek ki orálisan,volt aki csak az anális örömök miatt,és volt aki csak azért kereste fel,mert egyszerűen kevés neki a párja). Arra lennék kíváncsi,hogy vannak e itt olyan férfiak akik voltak már ilyen nőknél,és miért? Volt párotok,feleségetek akkor? Írhatnak olyan nők is,akik tudják,hogy a párjuk még előttük volt örömlánynál,vagy esetleg azzal "csalta meg" (hogyan toleráltátok, viseltétek,miért történt ez stb....).
2011. okt. 16. 13:55
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
96%

"Te mit tettél, hogy eljusson sportolni? Vigyáztál esetleg addig a gyerekekre? Segítettél neki?"

Én sokat dolgozom, de van házvezetőnőnk, aki főz, gyakran viszi a gyerekeket iskolába, el is megy értük, a feleségem meg zabál és ül. Ennyi a napi erőfeszítése, feljött rá vagy 30 kiló az évek alatt, most 90 kiló. Nem jár fodrászhoz, nem megy műkörmöshöz, mint a többi vele egykorú anya, az se zavarná, ha ugyanabban a melegítőben lenne hetekig. Egyszerűen már nincs gusztusom hozzá, de nincs kedvem a válással bajlódni, házat felezni, kifizetni, meg persze akkor én költöznék el, így hát marad a megszokás, meg néha egy kis öröm az egyik fiatalabb kolleganőm mellett.

2011. okt. 16. 14:55
 32/56 anonim ***** válasza:

"Tehát nem tudsz tornázni, ha ott vannak a gyerekek? Akkor ugye nem tudsz főzni, tv-t nézni, se más tevékenységet folytatni, ha otthon vannak a gyerekek?"

Teljesen más. Amíg leírtam ide az előző válaszokat, azalatt betöltöttem a mosógépet, kipakoltam az előző adagot és kiteregettem, elmosogattam az ebéd utáni tányérokat, levettem a téli ruhás cuccokat és leellenőriztem egy összepakolt tolltartót és iskolatáskát. Csak ezek a feladatok nem igényelnek 30-45 perc folyamatos koncentrációt.

2011. okt. 16. 14:56
 33/56 anonim ***** válasza:

"igen, de egyébként ki beszélt gyerekről???? :D

amúgy anyukám is ilyen, el van hízva, nagyon igénytelen, ha foglalkozna magával tök jó nő lehetne.. és mi már nagyok vagyunk a bátáymmal, nem kell ránk vigyázni, pénzünk is lenne, hogy lejárjon edzeni, de LUSTA. és ahelyett, hogy csinálna valamit munka után hazajön, leül tvzni és inni. szóval erről ennyit, nem kell a pasit hibáztatni. én egyébként tisztelem apát, hogy ezt kibírja(vagy legalábbis nem tudok róla, hogy ne bírná ki..).. mert hiába beszélünk vele, anyám nem változtat semmit."

Rengeteg ilyen nő van. Rínak, hogy jaj nincs idejük sportolni, de arra van idejük, hogy 2-3 órát nézzenek tv-t esténkét.:)És ha valaki ezt leírja, akkor jönnek a kifogások és a hisztirohamok.

2011. okt. 16. 14:56
 34/56 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor ne veszekedjetek,és térjünk vissza a témához. :) Egyébként én is megtudtam,hogy a férjem volt prostinál fiatal korában,pusztán a kíváncsiság miatt. Nem örültem neki,mikor megtudtam,és kicsit olyan furcsán is éreztem magam emiatt,de gyorsan elfelejtettem a dolgot. Most meg,hogy olvastam azt a történetet,megint elgondolkodtam azon,amin tízenévvel ezelőtt is,hogy miért hajlandóak a férfiak szexért fizetni.
2011. okt. 16. 14:57
 35/56 anonim ***** válasza:

50%-os sajnálom :(

A helyedben kirúgnám a házvezetőnőt. Nem vagy te bank..

2011. okt. 16. 14:57
 36/56 anonim ***** válasza:

14:55

Annyiból a te hibád is, mert azt hiszi, te elégedett vagy és neked ez így jó. Állj a sarkadra, és mondd meg, hogy kapja össze magát. Lehet hogy csak egy hideg zuhany kéne neki, hogy észre vegye magát.

2011. okt. 16. 14:58
 37/56 anonim ***** válasza:

Kérdező...nincs is benne a "k.urva, vagy prosti" a blog címe Lurva, és valótlan tartalommal.

persze lehet h van olyan nő, aki ilyet csinál, sőt sajnos biztos

2011. okt. 16. 14:59
 38/56 anonim ***** válasza:
Egyébként meg miért kellene neked elmenni a házból? Ha te mész el egyébként is ő fizet ki téged, de szerintem a gyerekeket sem feltétlenül ítélnék neki, hiszen házvezetőnőd van és nincs munkahelye.
2011. okt. 16. 15:00
 39/56 anonim ***** válasza:

14:20 "A valóság nagyon szürke és unalmas."

Nem feltétlenül.... Magam is dolgoztam night club-ban anno, és bizony sok érdekes dologgal találkoztam....

A 18. szülinapját ünneplő, teljesen hétköznapinak tűnő fiútól kezdve a középkorú családos ügyvéden át a konferencián lévő orvosig tényleg színes volt a paletta... És ami a legérdekesebb az egészben az az, hogy a legtöbbjük esetében a kommunikáció volt az, amit a saját kapcsolatukból hiányoltak, rengetegen öntötték ki a szívüket, panaszolták el akár párkapcsolati, akár munkahelyi konfliktusaikat. Sokszor úgy éreztem, hogy inkább pszichológusként vagyok jelen a történetben... Amit persze egyáltalán nem bántam, sőt!

2011. okt. 16. 15:00
 40/56 anonim ***** válasza:
4%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:56

Istenem:D Ha sebész vagy, és műtétet hajtasz végre, akkor van szükség folyamatos koncentrációra. Érdekes, szoktam edzeni, most már kint a garázsban, pihenek közben, és akkor kutyát etetek, vagy mást csinálok. Régebben egyszer nyári munkám volt, reggel 4ko felkeltem, elmentem futni, aztán bementem biciklivel a munkahelyre. Arról nem is beszélve, hogy anyukám 50 évesen biciklivel megy be a munkahelyére, ami 6 km-re van. A te problémádat lustaságnak hívják.

2011. okt. 16. 15:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!